bolig

Pilevangsvej 41 , 3300 Frederiksværk

Hyggeligt og meget velholdt Jeppesen fritidshus med gåafstand til Asserbo Plantage!

 

Her midt i smørhullet af naturoplevelser og omkranset af smuk natur finder du dette utrolig velholdte Jeppesen fritidshus.


Området er yndet af naturelskere og sportsudøvere der bruger det fantastiske område til løb, mountainbiking ridning eller blot vandreture . . . måske for at samle svampe som området også byder på. Du er blot få minutters gang fra Asserbo Plantage, hvor du ad de idylliske skovstier kan komme til de pragtfulde brede sandstrande som området er så kendt for. Endvidere er du kun en cykeltur fra de to velkendte badebyer Liseleje samt Tisvilde, hvor der for uden sandstrande er et stort udvalg af butikker, ishuse samt restauranter. Om sommeren er der yoga på stranden, dragefestival samt udlejning af paddleboards og de modige tager på de vindblæste dage deres kitesurfingsudstyr frem. I området findes der motionsruter og der er endda anlagt mountainbikespor. Endvidere er der fra ejendommen blot få minutters gang til Asserbo Golfbane, der er beliggende i det kuperede terræn ved Arrenakke Bakker, hvorfra der er den skønneste udsigt over Arresø. Om du er nybegynder eller øvet er der mulighed for at spille og du finder også en god restaurant på golfbanen. I området vil du på de daglige gåture se såvel rådyr samt kronvildt og rådyrene kommer ganske ofte på besøg på grunden. Desuden findes selvfølgelig egern og mange forskellige fuglearter. Ved Arresø kan du sågar opleve havørnen. Derudover må du ikke glemme, at du også er tæt ved fjorden og både her såvel som i Arresø eller Kattegat er der rig mulighed for at sætte kajakken i vandet.


Huset der fremstår meget velholdt indeholder: Dejligt køkken med skabe samt udgang til haven. Ved køkkenet er der spiseplads med udsigt over den pragtfulde naturgrund, dejlig stue med loft til kip, brændeovn samt udgang til haven samt den overdækkede terrasse der giver mulighed for at sidde ude når duggen falder på. Derudover findes der 2 gode værelser samt toilet med håndvask samt brus. Overalt er der pænt og nydeligt og det er let at se, at sælger har holdt af stedet og sørget for at vedligeholde ejendommen. Endvidere findes på grunden ældre garage.


Lyder dette som stedet hvor du og din familie fremover skal tilbringe ferier samt weekender . . . så bestil allerede i dag en fremvisning af denne herlige ejendom.


SAGSNUMMER

D B-D-000256

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.545.000 kr.

UDBETALING

80.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.379 kr.

BOLIGAREAL

46 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1971

ANDRE BYGNINGER

14 m2

GRUND

1.420 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig