bolig

Rugskellet 10 , 3360 Liseleje

Fantastisk oase få minutters gang fra stranden!

 

Nu har du muligheden for at få dit et fantastisk fristed blot få minutters gang fra den smukkeste sandstrand mellem Hyllingebjerg og Liseleje. 


Ejendommen byder på en helt fantastisk stemning med bl.a. flere hyggekroge, havedam og rigtig god beplantning. Den store indkørsel har smuk flisebelægning og stor dobbelt carport med rigelig plads til bilen. Endvidere er der fra carport direkte indgang til udhus/grov bryggers (ikke på BBR). Fra indkørslen kan du gå direkte til det store anneks, der har god plads til overnattende gæster eller evt. til teenageren der gerne vil være lidt for sig selv. Fra annekset har du direkte adgang til stor terrasse samt haven via det store dørparti. 


Hovedhuset er smukt omkranset af stensætning med og god beplantning der giver en utrolig herlig stemning. Huset har et utrolig godt lysindfald fra bl.a. ovenlysvinduer samt karnap og indeholder: God rummelig møblerbar éntre med indbyggede skabe, værelse, godt badeværelse med lyse klinker på gulv, bruseniche samt skabsarrangement. Dejligt køkken med utroligt godt lysindfald fra henholdsvis ovenlysvinduer samt karnapvinduer. Køkkenet er åbent imod stuen der har både varmepumpe, brændeovn samt stort dørparti mod terrasse/haven. Derudover er der endnu et værelse samt et stort soveværelse med eget toilet/bad (ikke på BBR) med et fantastisk strandtema, hvor du næsten kan høre havets brusen fra de smukke detaler såsom gulv af hærdet glad ilagt sand og ting fra havet. Fra soveværelset er der endvidere direkte udgang til den store overdækkede træterrasse (ikke på BBR) som bare indbyder til udeliv med både udekøkken samt udespa. Fra træterrassen føres du direkte til et helt unikt have miljø bygget af træ og med rislende vand fra den store havedam. Her findes såvel platauer hvor du kan sidde og nyde miljøet samt gangbro der fører dig til "orangeri" (ikke på BBR), hvor en helt unik stemning kan opnås.


Nysgerrig for at se denne helt unikk oase? så bestil allerede i dag en fremvisning af dette herlige sted!

SAGSNUMMER

D B-D-000343

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.600.000 kr.

UDBETALING

130.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.722 kr.

BOLIGAREAL

109 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1962 / 2002

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.201 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig