bolig

Vinderød Skov 111B , 3300 Frederiksværk

Villa fra 1988 med god planløsning!

 

Nu har du muligheden for at købe dig en villa med en rigtig god planløsning og med en eftertragtet beliggenhed i Frederiksværk.


Villaen er opført i 1988 i rødbrune mursten med valmtag og fremstår aldeles nydelig. Villaen ligger roligt tilbagetrukket på lille stikvej, lige overfor Vinderød Skov, som er en hyggelig lille skov med shelterplads, bålsted samt skovsø. Fra villaen er der kort cykelafstand til 2 skoler, institutioner, centrum af Frederiksværk samt til Liseleje strand.


Villaen der har en utrolig god planløsning med alrummet som hjerte og forældre samt teenage-afdeling indeholder: God entré, stort køkken alrum med udgang til overdækket terrasse samt dobbelte fløjdøre til stue, stort soveværelse med indgang til eget badeværelse med skabsarrangement samt brus, værelse/kontor, godt bryggers med egen indgang, teenageafdeling bestående af lille mellemgang, 2 gode værelser samt badeværelse med skabsarrangement samt kar, stor stue med dobbelte døre til stor overdækket terrasse samt den gode ugenerte have der er smukt anrettet med bede og fin beplantning.


Endvidere hører til ejendommen dobbelt carport med cykelholdeplads samt redskabsskur.


Lyder denne herlige villa som stedet hvor du og din familie skal leve og bo, så bestil allerede i dag en fremvisning af ejendommen.


SAGSNUMMER

D B-D-000189

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.495.000 kr.

UDBETALING

125.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.013 kr.

BOLIGAREAL

145 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1988

ANDRE BYGNINGER

42 m2

GRUND

941 m2

ENERGIMÆRKE

C

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig