bolig

Helsingevej 104 , 3300 Frederiksværk

Dejlig villa med store udhusbygninger, langt til naboen og udsigt over området mod Arresø

 

Dejlig villa beliggende tæt ved Arresø, langt til naboen og med stort udhus. Nuværende ejer har benyttet bygningerne til hundekennel, men anvendelses mulighederne er uendelige. Selve huset er præsentabelt og velholdt, og har udsigt til grønne arealer på den ene side hvor rådyrene ofte ses og fra den ophævede terrasse hvor kaffen kan nydes, er der skøn udsigt over området mod Arresø. Området er velegnet for natur elskere, da der er rig mulighed for at bevæge sig i det smukke kuperede terræn ved Arrenakke Bakke, hvortil der er sti lige overfor ejendommen. Ad stien kan du også via en kort gå tur komme til Asserbo Golfbane, der er en 18 huls golfbane med en idyllisk beliggenhed. Derudover er der ikke mere end ca. et par km til Asserbo Plantage hvor du ad stier kan cykle igennem skoven til skøn klit badestrand. Arresø og dens vilde fugleliv kan du også nå på få minutter. Skole og købmand har du indenfor en kort cykeltur på 5 min. og bussen mod Frederiksværk st. og Helsinge st. går blot 300 m derfra.

Huset der er opført i hvidpudsede facader er løbende blevet vedligeholdt og moderniseret. Ejendommen indeh: God rummelig entré, stor spisestue/tv stue med godt lysindfald og direkte adgang til det lyse og velholdte køkken. Dobbelte fløjdøre fører dig til den store opholdsstue der har brændeovn og plads til både sofahjørne og spiseplads. Derudover er der værelse, stort lyst badeværelse holdt i lyse tidsløse klinker, glas brusevæg samt skabsarrangement, stort soveværelse med kig til grønt område, derudover er der fra entré adgang til stort værelse som sælger har benyttet til gildestue samt endvidere udgang til rummelig og hyggelig udestue.

Derudover er der til huset garage samt det store udhus der har mange anvendelses muligheder. Sælger har tidligere brugt udhusbygningerne til opdræt af hunde, og den tidligere ejer drev fra ejendommen tømrervirksomhed.

Kan du se alle de muligheder dette skønne sted rummer og lyder det lige som stedet for dig, så skynd dig at bestille en fremvisning af ejendommen.

SAGSNUMMER

DB-000107

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.665.000 kr.

UDBETALING

85.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.740 kr.

BOLIGAREAL

209 m2

KÆLDER

10 m2

BYGGEÅR

1936 / 1972

ANDRE BYGNINGER

166 m2

GRUND

1.215 m2

ENERGIMÆRKE

E

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig