bolig

Østerleds Sidevej 5 , 3360 Liseleje

På med badetøjet! Her er du blot få hundrede meter fra strandkanten!

 

På med badetøjet! Her er du blot få hundrede meter fra strandkanten! Du kan slentre i badekåbe ned og tage dig et frisk morgendyp i Kattegats blå bølger og hente lunt morgenbrød ved den lokale bager på vejen hjem.


Sommerhuset er beliggende for enden af vejen på en stor og solrig grund, der på sit længste minder om en privat naturpark rigt på dyreliv og vildtgroende blomster. Haven indbyder til såvel afslapning som leg for børnene.


Huset oser af hygge og er opført i den helt rigtige sommerhusstil med sort træbeklædning og hvidmalede vinduer. 


Huset der løbende er renoveret og vedligeholdt rummer en større, lys entré med god plads til overtøj og sko, og med adgang til rummeligt badeværelse med brus, stue og køkken. Køkkenet er lyst og rummeligt og med direkte udgang til stor nord/vestvendt træterrasse, hvor familien på lune sommeraftener kan grille og nyde solnedgangen.


Køkkenet er i åben forbindelse med husets hjerterum, den store stue, som rummer både spiseplads og sofaarrangement. Herfra kan man nyde udsigten til haven og varmen fra den centralt placerede brændeovn. Fra stuen er der via den dobbelte havedør direkte adgang til den syd/vestvendte træterrasse, som delvist er overdækket og med udtrækkelig markise til de hede solskinsdage. Her er plads til lounge arrangement, og familien kan ugeneret solbade her eller nyde en frokost i de grønne omgivelser.


Huset rummer hele familien, og gæsterne har mulighed for at overnatte, idet der er 3 gode værelser med plads til dobbeltsenge, køjeseng og opbevaring samt stort brugbart udhus med mange anvendelsesmuligheder, som ligger i forlængelse af carporten.


Alt i alt et skønt og velholdt fristed med nærhed til strand, skov og sommerliv!


Skulle I ønske at dække omkostningerne med lejeindtægt er huset ideelt og har ifølge sælger tidligere med succes og topanmeldelser været udlejet i ferier igennem udlejnings bureau. 


Beliggenhed:

Liseleje er en kendt og stemningsfyldt badeby med dejlig sandstrand, hyggelige restauranter, gode butikker og ishuse. Ligeledes er der fantastiske naturområder som f.eks. Liseleje Plantage, der strækker sig mod Melby Overdrev og videre til Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn. Her er skønt og afslappet og mange turister valfarter hvert år til dette rekreative område, hvorfor husets udlejningspotentiale også er stort, såfremt dette måtte ønskes.


Om sommeren afholdes der hyggelige arrangementer i Liseleje bl.a. torvedage, dragefestival, Liseleje løb og yoga på stranden. Her er altid en fantastisk stemning og den kan du nu blive en del af!

SAGSNUMMER

D B-D-000351

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.795.000 kr.

UDBETALING

140.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.720 kr.

BOLIGAREAL

82 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1950 / 1990

ANDRE BYGNINGER

40 m2

GRUND

1.528 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig