bolig

Lindebjergvænget 10 , 3370 Melby

Villa på fredelig vej med gåafstand til skole og idrætsfaciliteter.

 

Hvad enten I er 1 familie eller evt. 2 familier der vil slå pjalterne sammen og bo under samme tag, så er der her tale om en ejendom der har en helt speciel atmosfære. Her er højt til loftet og villaen er løbende vedligeholdt med respekt for det oprindelige og hvor sjælen stadig er bevaret. Ejendommen har bl.a. fået isat vinduer og døre senest i 2012 og er udstyret med brede plankegulve, franske døre og mange fine detaljer.


Villaen er beliggende i en pragtfuld og ugenert have der indbyder til hyggelig samvær og hvor der er rigelig plads til at familiens børn kan lege eller spille bold mens resten af familien slapper af på den store træterrasse. Villaen er beliggende på en stille villavej, hvor børnene trygt kan lege på vejen. 


Fra ejendommen er der gåafstand til skole, institution samt tog. Endvidere er der blot en cykeltur på ca. 2 km. til Liselejes skønne sandstrande.


Ejendommen indeholder: Indgang via dobbelt hoveddør til stor rummelig og præsentabel hall med smuk trappe til 1. sal. Badeværelse med muret bruseniche, bryggers med egen indgang og direkte adgang til stort og rummeligt KVIK-køkken fra 2010. Fra køkkenet direkte adgang til stor spisestue med brændeovn og dobbelte terrassedøre der fører dig direkte ud til den dejlige have. Endvidere er der fra spisestuen franskedøre mod opholdsstuen og adgang til værelse/kontor. Endvidere bryggers/fyrrum. Fra hall’en føres du op til husets 1. sal der har 2 store børneværelser samt forældresoveværelse med direkte adgang til fantastisk badeværelse fra 2006, der giver en helt unik stemning med de bevarede rundbuevinduer, loft til kip. Badeværelset er indrettet med både hjørne spabad, glasbruseniche samt skabsarrangement.


Lyder dette som stedet for dig og din familie så kom og se denne ejendom der absolut er i særklasse og fortjener et visit!SAGSNUMMER

D B-D-000138

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.995.000 kr.

UDBETALING

100.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.171 kr.

BOLIGAREAL

246 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1890

ANDRE BYGNINGER

42 m2

GRUND

897 m2

ENERGIMÆRKE

C

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig