bolig

Sandlyngen 27 , 3300 Frederiksværk

Dejligt rummeligt Kalmar fritidshus med plads til hele familien og meget velegnet til udlejning. Det er også meget velegnet som seniorbolig, da der er busholdeplads samt indkøb tæt ved.

 

Dejligt rummeligt Kalmar fritidshus med plads til hele familien og meget velegnet til udlejning. Det er også meget velegnet som seniorbolig, da der er busholdeplads samt indkøb tæt ved.


Denne herlige ejendom er opført i 2009. Her får du virkelig mange gode kvadratmeter for pengene i form af både bebygget areal på 142 m2 samt stor dobbelt garage med integreret bryggers.


Ejendommen er beliggende i cykelafstand fra Asserbo Plantage, Tisvilde Hegn og de smukke sandstrande kyststrækningen mellem Liseleje og Tisvilde byder på.


Ejendommen indeholder: God rummelig entré med skabe, 2 gode værelser med skabe, badeværelse med bruseniche, stort værelse/aktivitetsrum med udgang til haven, som p.t. bruges til billiard-stue. Aktivitetsrummet vil let kunne deles op såfremt det var det man ønskede. Fordelingsgang der fører jer hen til rigtigt dejligt køkken med god skabs- samt bordplads. Køkkenet er åbent imod stuen der har både brændeovn, varmepumpe samt udgang til overdækket terrasse. Yderligere finder du her 2 gode værelser med skabe samt meget stort og indbydende badeværelse med skabsarrangenment, bruseniche, spabad samt sauna.


Overalt i ejendommen er der spændende lofter ført til kip, smukke fyrretræsgulve på værelser, stue samt gangareal samt klinker i vådrum samt entré. Alt er velholdt og fremstår rigtig flot.


Derudover er der en stor dobbelt garage med el-porte samt integreret bryggers. Garagen er opført i samme stil som huset og har lige som huset smukke lofter ført til kip.


Grunden er stor hele 2.054 og her er rigelig plads til boldspil og leg. Den er anlagt med græs og er nem at holde.

SAGSNUMMER

D B-D-000252

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.695.000 kr.

UDBETALING

135.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.995 kr.

BOLIGAREAL

142 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

2009

ANDRE BYGNINGER

42 m2

GRUND

2.054 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig