bolig

Sandvej 5B , 3300 Frederiksværk

God mindre villa med kort afstand til strand, skov samt indkøb!

 

Her har du muligheden for at få dig en fredelig beliggende villa i et fantastisk område med kort afstand til strand, skov samt indkøb. Her er desuden cykelafstand til 2 af kommunens skoler.


Ejendommen er beliggende i smørhullet af naturoplevelser og er omkranset af smuk natur. Brødemoseskoven har du lige rundt om hjørnet og her er heller ikke mere end blot ca. 2 km til Liseleje der er en stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og is-huse. Asserbo Plantage som munder ud i Tisvilde Hegn kan du nå på en lille køretur på få min. På Asserbo Golfbane der ligger ca. 2 km. fra ejendommen kan du spille golf på den 18 huls golfbane, med idyllisk beliggenhed i det kuperede terræn ved Arrenakke Bakker. Trænger du til lidt bylivs-stemning, er der heller ikke langt til centrum af Frederiksværk, der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Indenfor gå afstand på få minutter fra ejendommen, har du indkøbsmuligheder, restauranter samt daginstitution. 


Ejendommen er opført som et træhus og indeholder: God rummelig entré, toilet, soveværelse med direkte adgang til badeværelse med sauna, 2 gode børneværelser, godt køkken i åben forbindelse til stuen, der har brændeovn samt udgang til haven der ligger ugenert og fredeligt.


Til ejendommen hører endvidere udhus samt carport (ikke på BBR)

SAGSNUMMER

D B-D-000340

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.495.000 kr.

UDBETALING

75.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.334 kr.

BOLIGAREAL

85 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1929 / 1993

ANDRE BYGNINGER

32 m2

GRUND

807 m2

ENERGIMÆRKE

E

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig