bolig

Sune Ebbesensvej 18B , 3300 Frederiksværk

Fantastisk fritidshus på stor naturgrund ved Tisvilde Hegn!

 

Fantastisk fritidshus beliggende på stor ugenert naturgrund blot få 100 m fra Asserbo Plantage, Tisvilde Hegn samt Asserbo Slotsruin.


Her har du rig mulighed for at motionere i det skønne område hvad enten det er gående, løbende eller cyklende. Du kan også nyde solskinsdagen ved at tage cyklen, eller gå ad de smukke skovstier til en af områdets skønne sandstrande. Er du mere til at nyde dagen hjemme på terrassen, er du sikker på, at der også her er naturskønt og ganske ugenert.


Blot få 100 m fra ejendommen har du mulighed for, at tage hele familien med på udflugt til Asserbo Slotsruin, hvor I kan brede et tæppe ud og nyde et godt glas vin med udsigten til de smukke historiske ruiner. Er familien til overnatning i naturen, er der mulighed for ved ”Vandkalven”, der ligger et par minutters gang fra slotsruinen, at overnatte i det opstillede shelter hvor der kan laves mad over den store grill.


Ud over den utrolig dejlig beliggenhed, får du her et fritidshus ud over det sædvanlige. Her er et væld af spændende detaljer så som loft til kip med synlig spærkonstruktion samt ovenlysvinduer, badeværelse med ”åben himmel”, glasskillevægge øverst der på fineste vis binder rummene sammen. Ejendommen har et godt og spændende lysindfald fra de mange store vinduespartier samt fraovenlysvinduerne, hvilket gør, at ejendommen året rundt er en indbydende lys bolig. Huset indeholder: Entre med bryggers funktion og store indbyggede skabe, 2 gode værelser, smukt klinke badeværelse med skabsarrangement samt brus med ”åbenhimmel”, stort soveværelse der har skabsvæg m/indbygget lys samt dobbelte glasdøre der fører dig ud til den store træterrasse. Husets hjerte, det fantastiske køkken/alrum er åbent imod den smukke rummelige stue. Køkkenet der har godt med skabsplads samt integrerede hårdehvidevarer, har stor kogeø, hvor maden kan tilberedes mens udsigten mod stuen og haven kan nydes, stuen der er stor og rummelig har fedtstens brændeovn med bagefunktion, hvor du kan bage lune boller til morgenmaden og har selvfølgelig dobbelte døre der fører dig til terrassen og den pragtfulde have.Overalt i boligen er der tænkt over tingene og intet er overladt til tilfældigheder. Der er kredset om detaljer og du vil blive overrasket i hvert et rum du træder ind i.


SAGSNUMMER

D B-D-000335

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

3.975.000 kr.

UDBETALING

200.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.294 kr.

BOLIGAREAL

123 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1978 / 2008

ANDRE BYGNINGER

10 m2

GRUND

2.484 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig