bolig

Absalonsvej 32 , 3300 Frederiksværk

Fantastisk velholdt fritidshus beliggende i udsøgt sommerhusområde ved Asserbo Plantage samt Tisvilde Hegn!

 

Fantastisk velholdt fritidshus beliggende i udsøgt sommerhusområde ved Asserbo Plantage samt Tisvilde Hegn. Fra ejendommen har du nem adgang til de pragtfulde sandstrande som området er kendt for, da du ad de idylliske skovstier kan gå eller tage cyklen dertil.


Når du ankommer til ejendommen ser du med det samme, at her er tale om et usædvanligt dejligt sted.


Fritidshuset er beliggende på en stor dejlig grund på 3.820 m2 og sælgerne har igennem deres ejertid tilbygget og renoveret ejendommen således, at ejendommen i dag fremstår usædvanlig indbydende med mange lækre detaljer.


Ejendommen er rummelig og med højt til loftet, har et utrolig godt lysindfald og indeholder: Dobbelt garage der udover god plads til bilen er udstyret med god opbevaringsplads og elektriske porte. God rummelige entré med smukke klinkegulve samt indbygget skabsvæg. Adgang til entreen sker enten via hoveddøren eller via garagen. Dejligt stort og rummeligt soveværelse med direkte adgang til stort walk-in closet med godt integreret opbevaringssystem, skønt badeværelse med klinkegulv, bruseniche samt skabsarrangement. Fra badeværelse er der adgang til vaskerum med plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Godt værelse, stor rummelig stue med trægulve, brændeovn samt udgang til den store overdækkede fliseterrasse, hvor der er rigelig plads til, at den store familie kan sidde på de lune sommeraftenerne når duggen falder. Fra stuen har du adgang til alrummet der har, vinkøleskab, plads til spisebord samt udgang til terrassen. Fra alrummet er der adgang til det store rummelige og lækre køkken, hvor der virkelig er kredset om detaljerne. Her er bl.a. flot granitbordplade, integreret café bord ved det indbyggede tv og indbyggede kaffebrygger, alt i hårdehvidevarer i gode mærker. Fra køkken/alrummet adgang til endnu 2 gode værelser.


Endvidere findes der på grunden godt anneks med indbygget udhus.


Et helt fantastisk sted det er svært ikke at forelske sig i og med den helt rigtige beliggenhed!

SAGSNUMMER

D B-D-000359

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

5.200.000 kr.

UDBETALING

260.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.621 kr.

BOLIGAREAL

141 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1992 / 2012

ANDRE BYGNINGER

6 m2

GRUND

3.820 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig