bolig

Nordstjernevej 12 , 3370 Melby

Hyggeligt fritidshus med skøn udsigt over området!

 

Nu har du muligheden for at købe denne perle af et sommerhus som er beliggende højt på grunden med skøn udsigt over området. Ejendommen er igennem årene blevet renoveret og vedligeholdt og fremstår rigtig nydelig. Haven er beplantet med mange flotte træer samt buske og huset er placeret så der er god afstand til naboerne.


Du er i gå/cykel afstand fra indkøb samt flere restauranter. Endvidere er du i gå/cykel afstand fra de smukke sandstrande der kendetegner området samt Asserboplantage der strækker sig til Tisvilde Hegn. Her er der rigelig mulighed for at motionere, hvad enten du er til løb, mountainbiking eller blot en gåtur, da du her finder sundhedssporet. Du er heller ikke mere end få kilometer fra Liseleje som er en populær ferieby med smukke sandstrande, ishuse, restauranter og naturlegeplads til de mindste. Her er der sommeren igennem et væld af aktiviteter i form af bl.a. dragefestival, motionsløb, yoga på standen osv.


Ejendommen indeholder: God entré, stort lyst køkken med masser af skabsplads, godt soveværelse med kik til den fine have, godt badeværelse opført i lyse klinker, bruseniche samt skabsarrangement. Mindre men godt værelse samt god rummelig stue med godt lysindfald, flotte afhøvlede gulve, loft til kip samt dør til mindre overdækket terrasse samt til haven. I stuen er der både installeret varmepumpe samt brændeovn der kan give hygge på de lidt køligere dage. Endvidere er der et integreret udhus der fungerer som vaskerum/bryggers.


Overalt i ejendommen har du et utrolig godt lysindfald og alt er pænt og velholdt.


Kom og kig og bliv forelsket i dette dejlige sted!
SAGSNUMMER

D B-D-000223

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

995.000 kr.

UDBETALING

50.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.454 kr.

BOLIGAREAL

59 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1961 / 1996

ANDRE BYGNINGER

12 m2

GRUND

1.254 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig