bolig

Runevænget 15 , 3300 Frederiksværk

Fantastisk villa med rummelig og god anvendelig kælder med integreret garage!

 

Her er villaen, til familien der udover at bo pænt og godt også ønsker god plads til eks. deres pladskrævende hobbyaktiviteter. Du får foruden boligarealet på 147 m2 også en utrolig god anvendelig kælder på 126 m2, hvoraf de 19 m2 er integreret garage.


Ejendommen er løbende vedligeholdt og sælgerne har igennem deres ejertid lavet en del moderniseringer på ejendommen. Der ibland bl.a. det utrolig store og dejlige køkken/alrum der bare indbyder til hyggelige sammenkomster og som klart er husets hjerte. 


Ejendommen indeholder: Stor rummelig éntre, lyst og lækkert klinkebadeværelse med bruseniche samt skabsarrangement, stort soveværelse med skabe samt direkte udgang til udestue (ikke korrekt anført på BBR), herfra kan du komme videre ud til god fliseterrasse, 2 gode værelser, hvoraf det ene har dør direkte til fliseterrassen. Stort køkken/alrum med fantastisk køkken opført som vinkel og med stor anvendelig kogeø. Elementerne er i hvid højglans og med grebsfrie låger/skuffer. Fra alrummet dobbelte døre direkte til terrassen  samt trin til hyggelig tv-stue med brændeovn. Kælderen har du adgang til enten via den indvendige trappe eller den udvendige indgang. Kælderen indeholder rummelig entré, 2 gode disponible rum, klinkebadeværelse med brus, godt bryggers/vaskerum samt et stort og utrolig godt disponibeltrum/gildestue med  opmuret pejs samt dør direkte til haven og det hyggelige udendørs pejseområde, hvor det ikke er svært at forestille sig mange gode grill-aftener vil kunne holdes.


Overalt er der lyst og venligt med god loftshøjde, hvide lofter og godt lysindfald. En på mange måder "blæret" bolig at få fat på!


Fra ejendommen er der gå/cykelafstand til skole, tog, indkøb samt fjorden og området er meget eftertragtet grunden den korte afstand til Hillerød. 

SAGSNUMMER

D B-D-000126

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.850.000 kr.

UDBETALING

145.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.294 kr.

BOLIGAREAL

147 m2

KÆLDER

126 m2

BYGGEÅR

1971

ANDRE BYGNINGER

26 m2

GRUND

867 m2

ENERGIMÆRKE

C

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig