bolig

Hirsevænget 4 , 3310 Ølsted

Hyggeligt sommerhus med udsigt over lille sø

 

Idyllisk beliggende med udsigt over lille sø, finder du dette hyggelige sommerhus  der er som taget ud af et "Bo Bedre" magasin og fremstår i den helt "rigtige sommerhus stil".


Sommerhuset der er opført med sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer, er løbende renoveret og fremstår nu indflytningsklart. Ejendommen er indbydende lys og lækkert, har et godt lysindfald fra de mange store vinduespartier og en god højde og volumen da her er loft til kip.


Fritidshuset der har et boligareal på 74 m2 er beliggende i en skøn have, hvor du kan sidde og nyde udsigten over den lille sø. Fjorden har du blot ca. 400 m fra ejendommen og her kan du tage en dukkert, sætte en kajak i vandet eller blot gå en tur i den fantastiske natur langs fjorden.


Sommerhuset er indrettet med rummelig entré/bryggers med klinkegulv og garderobeplads, stige til hems, hyggeligt værelse med køjesenge, soveværelse med dobbeltseng, pænt køkken i åben forbindelse til hyggelig spiseplads samt den hyggelige opholdsstue der har brændeovn samt udgang til den store træterrasse. Fra både køkkenet og stuen er der et dejligt view over søen. 


Søger du et sommerhus, hvor det er let at få pulsen ned og fyldt energi depoterne op, så skal du tage et kik på denne ejendom.

SAGSNUMMER

D B-D-000266

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.095.000 kr.

UDBETALING

55.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.348 kr.

BOLIGAREAL

74 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1962 / 2013

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.205 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig