bolig

Snusbakkevej 2 , 3300 Frederiksværk

Fristed med "wauw-effekt" med nærhed til skov og strand!

 

Unikt fristed med ”Wauw-effekt”, midt i smørhullet af naturoplevelser, beliggende på en ualmindelig pragtfuld grund på hele 1.900 m2. Her er rigt med fugle- og dyreliv og masser af muligheder for såvel afslapning for de voksne og muligheder for leg til børnene der har sin egen lille ”skov”, hvor der kan bygge huler og klatres i træer. Her er du blot ca, 500 m fra Asserbo Plantage, hvor du ad de idylliske skovstier kan komme til de pragtfulde strande som området er så kendt for. Endvidere er du kun en cykeltur fra de to velkendte badebyer Liseleje samt Tisvilde, hvor der er et stort udvalg af butikker, ishuse samt restauranter. Om sommeren er der yoga på stranden, dragefestival samt udlejning af paddleboards og de modige tager på de vindblæste dage deres kitesurfingsudstyr frem. I området findes der motionsruter og mountainbikespor.


Asserbo Golfbane i det kuperede terræn ved Arrenakke Bakker, ligger i gå afstand fra ejendommen.


Sælger har siden han overtog huset i 1999 lagt mange kræfter i ombygning og renovering og har fået skabt et helt fantastisk sted, som også Berlingske Boligen har fået øje på med en stor artikel i 2008.


I det øjeblik du træder ind i det velisolerede hus, rammes du af det skøntste lysindfald og glasfacade med energiglas der inviterer græs, træer og himmel med indenfor. Huset indeholder: Entré, hyggeligt badeværelse i sommerhusstil med havblå mosaik klinker på gulv og neutrale hvide klinker på vægge. 2 gode og lyse værelser med lysindfald fra 2 sider. Helt fantastisk og rummelig stue der foruden brændeovn og diskret placeret varmepumpe med aircondition, har loft til kip og hvor du drages imod det store glasparti der bringer naturen med ind i boligen. Fra glaspartiet har du via de dobbelt terrassedøre udgang til den sydvendte have og træterrassen. Endvidere har du fra stuen udgang fra dør til havens vestvendte side. Fra stuen er der åbent imod det hyggelige køkken, hvorfra du ligeledes har et herligt view over den pragtfulde have og hvorfra der er dør til en stor overdækket terrasse, hvor der er rigelig plads til, at den store familie kan sidde på de lune sommeraftener når duggen falder.


Endvidere hører til ejendommen et dejligt isoleret anneks til evt. overnattende gæster eller teenageren der har brug for lidt alene tid. Her er både indlagt el og Ethernet med forbindelse til hovedhuset. Fra annekset er der ligeledes udsigt over haven. For enden af annekset finder du et velfungerende redskabsskur til haveredskaber og havelegetøj.


Hus og gæstehus har indlagt styrring, så du kan varme det op med SMS, til brug i vinterhalvåret, ligesom huset er overvåget via samme system.


Endelig er der et godt værksted på 12m2 samt stor isoleret garage med mange anvendelsesmuligheder. Værksted og garage skærmer af mod grusvejen i form af et stort brænde- og cykelskur, som giver plads til en skøn forhave hvor du på de varme sommerdage har et lille hjørne med skyggeplads, hvis ikke du benytter baghavens lille spisebordsplads som står i skyggen af et nyligt plantet æbletræ og en lille bålplads


Lyder dette som stedet hvor du og din familie fremover skal tilbringe ferier samt weekender . . . så bestil allerede i dag en fremvisning af denne herlige ejendom.

SAGSNUMMER

D B-D-000375

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.495.000 kr.

UDBETALING

125.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.690 kr.

BOLIGAREAL

75 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1958

ANDRE BYGNINGER

59 m2

GRUND

1.900 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig