bolig

Hulgårdsvej 18 , 3300 Frederiksværk

Smuk klassisk murermestervilla beliggende i eftertragtet område med direkte adgang skoven samt golfbanen!

 

Omringet af den skønneste natur finder du denne ejendom som er nænsomt og smagfuldt istandsat og fremstår i god stand. Fra haven er der havelåge til skoven, hvor du kan gå ture, løbe eller køre mountainbike og er du til golf, behøver du blot gå ud af havelågen før du kan se Asserbo golfbane der ligger ca. 100 m. væk og som er beliggende i det smukke kuperede område ved Arrenakke Bakker. Skal børnene i skole, kan du trygt lade dem cykle alene, da der er cykelsti Vinderød Privatskole eller du kan sende dem ned af bakken til den kommunale skole der ligeledes ligger i kort cykelafstand. Derudover er der kort afstand til centrum af Frederiksværk ligesom du kun har få kilometer til Liseleje Stand samt Asserbo Plantage og de smukke sandstrande der kendetegner området. Ejendommen er beliggende så du har sol i haven fra morgen til aften og da skoven skærmer for vinden, er der om sommeren altid dejligt at opholde sig på den store træterrasse Fra ejendommen er der blot ca. 45 min. kørsel til København. 


En præsentabelt indkørsel belagt med chaussésten og sort granitskærver byder jer velkommen .


Ejendommen der overalt har højt til loftet og utrolig godt lysindfald, har overdækket fortrappe med glasparti og zinktag og indeholder: Entré, flot badeværelse med muret bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme. Hyggelig stue med godt lysindfald, brændeovn og dørparti mod den store ophævede træterrasse der vender mod havesiden - herfra kan den skønne frie udsigt til skoven nydes fra såvel stue som den overliggende træterrasse. I stuen hyggeligt spiseafsnit og forbindelse til det pæne veludstyrede køkkenafsnit. 1. salen har stort soveværelse med dejlig udsigt over haven og skoven samt værelse med kig til golfbanen. Høj og meget anvendelig kælder på 54 m2 med såvel ind- som udvendig trappe og gulvvarme i alle rum Adgang til kælderen indvendigt sker ad en flot trappe, så er man i forrummet/skabsgang, som fører videre til pænt badeværelse med brus samt skabsarrangement, teknikrum, bryggers med skabe samt et super godt og stort kælderrum som kan anvendes til mange formål som kontor/hobbyrum.


En ejendom, som fremtræder til indflytning - hvor mange dyre forbedringer er gjort og med unik beliggenhed i forhold til skov, golfbane, skole.

SAGSNUMMER

D B-D-000264

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.150.000 kr.

UDBETALING

110.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.248 kr.

BOLIGAREAL

81 m2

KÆLDER

54 m2

BYGGEÅR

1953

ANDRE BYGNINGER

9 m2

GRUND

456 m2

ENERGIMÆRKE

C

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig