bolig

Humlevej 13 , 3300 Frederiksværk

Fredeligt beliggende bjælkehus - med nærhed til strand og skov!

 

Her i dette velholdte Sande bjælkehus fra Trelleborg har du alt det et fritidshus skal have . . . her kan du få realiseret din feriedrøm!


Her er hele 92 m2 under tag og når du træder indenfor i bjælkehuset og står under loftets store rundtømmerbjælker får du straks pulsen ned og mærker en tilfredsstillelse af frihed og afslapning.


Grunden er ren paradis med både sol- og skyggefulde opholdssteder. Den er fredelig beliggende uden bil støj og beliggende ved det smukke kuperede terræn ved Arrenakke Bakker og Asserbo Golfbane. Her har du rig mulighed for, at møde råvildt og kronvildt. Du er blot ca. 800 m fra Asserbo Plantage, hvor du ad de idylliske skovstier kan komme til de pragtfulde strande som området er så kendt for. Endvidere er du kun en cykeltur fra de to velkendte badebyer Liseleje samt Tisvilde, hvor der er et stort udvalg af butikker, ishuse samt restauranter. Om sommeren er der yoga på stranden, dragefestival samt udlejning af paddleboards og de modige tager på de vindblæste dage deres kitesurfingsudstyr frem. I området findes der motionsruter og mountainbikespor.


Foruden selve huset er der på grunden bygget i samme stil, godt anneks (ikke på BBR), til evt. overnattende gæster eller teenageren der har brug for lidt alene. I annekset er der desuden indbygget udhus. Derudover findes desuden stort udhus til cykler, havemøbler m.m. samt stort brændely (ikke på BBR).


Du kommer ind i det hyggelige hus via den østvendte træterrasse og huset indeholder: god entré/fordelingsgang, godt badeværelse med brus, skabsarrangement samt plads til vaskemaskine. 3 gode værelser med udsigt til den skønne grund, rigtigt hyggeligt køkken med spiseplads, stor skøn stue med brændeovn der hygger på de lidt køligere dage. Fra stuen har du direkte adgang til den overdækkede terrasse på 16 m2, der har fået påført facader og foldedøre mod den vestvendte terrasse og fungerer i dag som ”udestue” der inviterer græs, træer og himmel med indenfor. På de dejlige sommerdage kan du åbne hele facaden op mod terrassen, hvilket tilfører en utrolig dejlig effekt.


Huset med det tilhørende ”anneks” giver rig mulighed for, at man kan have den store familie med i sommerhuset.


Alt i alt et fristed der indeholder alle de værktøjer der skal til for at få pulsen ned og humøret op!


SAGSNUMMER

D B-D-000374

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.195.000 kr.

UDBETALING

110.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.740 kr.

BOLIGAREAL

76 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1977

ANDRE BYGNINGER

10 m2

GRUND

1.469 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig