bolig

Sandvej 9 , 3300 Frederiksværk

Charmerende stråtækt idyl i det skønne Asserbo beliggende tæt ved skov samt strand.

 

Stråtag og småsprossede vinduer og en charme og hygge der er svær at gå uden om. Endvidere får du samtidig en yderst attraktiv beliggenhed på en rolig vej i  det skønne Asserbo. Ejendommen er beliggende i smørhullet af naturoplevelser og er omkranset af smuk natur. Brødemoseskoven har du lige rundt om hjørnet og her er heller ikke mere end blot ca. 2 km til Liseleje der er en stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og is-huse. Asserbo Plantage som munder ud i Tisvilde Hegn kan du nå på en lille køretur på få min. På Asserbo Golfbane der ligger ca. 2 km. fra ejendommen kan du spille golf på den 18 huls golfbane, med idyllisk beliggenhed i det kuperede terræn ved Arrenakke Bakker. Trænger du til lidt bylivs-stemning, er der heller ikke langt til centrum af Frederiksværk, der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Indenfor gå afstand på få minutter fra ejendommen, har du indkøbsmuligheder, restauranter samt daginstitution. Der er cykelsti til 2 af kommunens skoler der ligger i rimelig cykelafstand.


Haven der er hyggelig har mange fine træer og buske og har god plads til både leg og boldspil.


Ejendommen indeholder i stueplan: rummelig møblerbar entré, hyggeligt alrum med pillebrændeovn, mindre men godt køkken med god arbejdsplads, grovbryggers, stort rummeligt soveværelse, godt badeværelse med skabsarrangement samt brus, mindre men utrolig hyggelig stue. 1. salen der har lofter til kip har stor møblerbar repos som sælger benytter til kontor samt 2 gavl værelser. 


Endvidere findes på grunden stor carport fra 2002 med godt integreret udhus og ubenyttet loftrum over carport.


Obs. Energimærkets beregnede forbrug varierer væsentligt fra sælgers faktiske forbrug, se evt. energimærke eller ring for nærmere oplysning!

SAGSNUMMER

D B-D-000333

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.795.000 kr.

UDBETALING

90.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.745 kr.

BOLIGAREAL

120 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1800

ANDRE BYGNINGER

42 m2

GRUND

768 m2

ENERGIMÆRKE

F

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig