bolig

Hulgårdsvej 32 , 3300 Frederiksværk

Beliggende direkte ud til golfbanen og med skoven som nabo!

 

Som det sidste hus for enden af Hulgårdsvej med direkte adgang til golfbanen og med skoven som nabo finder du denne gennemgribende renoverede murermestervilla. Villaen er velegnet til såvel enlige, børnefamilier og ældre der sætter pris på natur og god beliggenhed!


Fra ejendommen er cykelsti hele vejen til skolen og har I børn er der masser af potentielle legekammerater i området. I skoven der ligger lige bag ejendommen er der mulighed for, at børnene kan lege og her er både hyggelig skovsø samt shelter med bålplads. Skoven er ligeledes god til en gå eller løbetur og også mountainbikerytteren kan få sved på panden i det kuperede skovterræn. Er du til golf er det bare at gå ud af døren så møder du Asserbo golfbane der er en 18 huls golfbane beliggende i det naturskønne og kuperede terræn ved Arrenakke bakker.


Nærmeste indkøbsmulighed finder du i Spar købmanden i Enghaven og trænger du til lidt bylivs-stemning, er der heller ikke længere end ca. 1,5 km. til centrum af Frederiksværk, der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Derudover har du blot en cykeltur på ca. 10 min. til Liseleje der er en stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og is-huse. 


Boligen der er opført med rødstensfacade, har smukke sprossede vinduer samt et sort glaseret tegltag. Her er hele 142 etagemeter at boltre sig på fordelt på boligareal på 88 m2 og god anvendelig kælder på 54 m2. Ejendommen indeholder: Entré, flot badeværelse med bruseniche samt skabsarrangement. Stilrent køkken med grebsfrie elementer, spiseafsnit med indbygget biopejs der skaber en utrolig hygge i det fantastiske rum der er åbent imod stuen der har havedør imod den store overdækkede terrasse samt haven. Fra entrén trappe op til 1. salen der har en fantastisk udsigt over såvel golfbanen samt skoven, loft til kip og synlige hanebånd. Her er indrettet stort soveværelse  samt stor møblerbar repos der tidligere har været værelse og let kan føres tilbage til et igen. Kælderen har indvendig samt udvendig trappe og indeholder god entré, stort bryggers, badeværelse med bruseniche samt skabsarrangement samt stort disponibeltrum som kan anvendes til mange formål som evt. kontor/hobbyrum.


Her får du en virkelig en villa med en unik beliggenhed og hvor alt er ordnet således, at du blot kan flytte direkte ind.

SAGSNUMMER

D B-D-000295

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.250.000 kr.

UDBETALING

115.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.473 kr.

BOLIGAREAL

88 m2

KÆLDER

54 m2

BYGGEÅR

1954

ANDRE BYGNINGER

18 m2

GRUND

604 m2

ENERGIMÆRKE

D

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig