bolig

Mosetoften 29 , 3300 Frederiksværk

Skønt sommerhus i ugenert have forenden af lukket vej.

 

Som det sidste hus for enden af vejen finder du dette herlige sommerhus.


Huset er helårsanvendeligt, beliggende i et kloakeret område og er igennem årene løbende vedligeholdt og fremstår med pudsede facader og har i 2006 fået lagt nyt tag og isat vinduer. Så hvad enten du vil benytte huset som sommerhus eller hvis du er pensionist og vil bo der hele året, er huset egnet dertil.


Du er kun en kort cykeltur fra Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn, hvorfra du igennem smukke skovstier kan nå Kattegats blå bølger og de hvide klit-sandstrande området er kendt for. Du er ligeledes i kort afstand til Arresø, hvor du kan sætte kajakken i og padle dig en tur. Skal du handle ind, er der heller ikke langt til købmand der har åbent 365 dage om året og bussen finder du blot 500 m fra ejendommen.


Haven er på 1.363 m2 og anlagt så den er enkel at holde med græs, træer og buske. Her er god plads til at børnene kan spille bold, badminton og andre udendørs aktiviteter. På den fredeligt beliggende grund, finder du et væld af dyreliv. såsom egern, fugle og rådyrene ligger tit deres vej forbi den herlige grund.


Huset er på ikke mindre end 110 m2 og indeholder: god rummelig entre med indbyggede skabe, 2 rigtig gode værelser, ældre men godt badeværelse med klinker og badekar, stort bryggers/fyrrum. Godt køkken åbent imod den store lyse stue der har plads til både spisebord samt sofaarrangement. Endvidere er der i stue opsat varmepumpe samt brændeovn som på de kolde vinterdage giver både hygge og varme. Fra stuen er der direkte udgang til dejlig fliseterrasse der er afskærmet med halvmur og hvor noget af terrassen er overdækket således, at I også kan side ude når duggen falder.


Endvidere finder du på grunden dobbelt carport med indbygget udhus.

SAGSNUMMER

D B-D-000212

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.495.000 kr.

UDBETALING

75.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.804 kr.

BOLIGAREAL

110 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1969

ANDRE BYGNINGER

50 m2

GRUND

1.363 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig