bolig

Birkebakkerne 17 , 3310 Ølsted

Hyggeligt lille sommerhus med direkte udsigt til fjord og marker.

 

Har du brug for at komme væk fra travlheden i hverdagen? Eller tænker du på at nyde dit otium i naturskønne omgivelser?


Nu har du muligheden for at få et hyggeligt og intimt sommerhus beliggende på en god og kloakeret grund, tæt ved fjorden og med udsigt til både fjord og marker.


Da der kun er ca. 300 m til Roskilde Fjord, kan du nyde fjordens mange muligheder for sejlads, fiskeri og skønne gåture.


Herudover har du hverdagens fornødenheder kun ca. 1 km. væk i den nærliggende by Ølsted. Her finder du station, indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, sportshal og et rigt foreningsliv. Vil du til de lidt større handelsbyer Frederikssund eller Frederiksværk, kan du derudover tage bussen, der stopper blot ca. 200 m fra ejendommen.


Huset består af den oprindelige stue, som er i direkte forbindelse med et lille køkken. Hertil er tilbygget et badeværelse med gulvvarme, samt to sammenhængende værelser, det ene med hems. Desuden findes et lille indelukke med vaskemaskine. Samtlige rum er forbundet med en overdækket terrasse.


Endvidere findes på grunden et anneks (på BBR udhus), som har god plads til en dobbeltseng, samt et godt udhus (ikke anført i BBR).


Lyder det som fristedet, hvor du skal nyde dine ferier eller dit otium i et roligt og afslappet miljø, så bestil en fremvisning af dette herlige sted.


SAGSNUMMER

D B-D-000152

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

695.000 kr.

UDBETALING

35.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.097 kr.

BOLIGAREAL

31 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1958

ANDRE BYGNINGER

8 m2

GRUND

980 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig