bolig

Rødtjørnevej 26 , 3300 Frederiksværk

God mindre villa beliggende fredeligt som det sidste hus for enden af rolig villavej.

 

Beliggende for enden af rolig villavej, med skole, instutioner samt købmand i kvarteret!


God mindre villa, beliggende fredeligt for enden af rolig villavej i eftertragtet børnevenligt kvarter med skole, institutioner samt "egen" købmand.


Her kan børnene trygt lege på vejen og mange børnefamilier slår sig ned i dette område, så her vil altid være legekammerater at finde.


Desuden er her kort afstand til såvel Frederiksværk bymidte med den hyggelige gågade langs kanalen samt til den stemningsfyldte badeby Liseleje, der har smukke sandstrande, hyggelige restauranter samt ishuse. Vinderød skov har du også blot en kort gåtur fra ejendommen, hvor søndags skovturen kan nydes med ungerne og hvor der kan grilles og overnattes i den nyopførte shelterplads. Grunden er på 1.225 m2, så vil man bygge til er der rigeligt plads til dette.


Ejendommen er igennem årene renoveret hist og pist og fremstår nydelig. Ejendommen indeholder: God entré, ældre men godt og rummeligt badeværelse med kar samt skabsarrangement, køkken med hvide skabslåger, grå fliser samt matchende grå bordplade, stor vinkelstue med godt lysindfald fra det store vindues/dørparti. I stuen er der plads til både spisebord samt sofaarrangement og desuden findes der brændeovn samt udgang til haven og den store fliseterrasse, godt soveværelse med skabe samt godt børneværelse. Derudover findes en god garage med vaskerum samt rum sælger har indrettet som "anneks" (ikke godkendt beboelse).


Lyder dette, som en ejendom, du kunne se dig selv bo i, så bestil allerede i dag en fremvisning af ejendommen.

SAGSNUMMER

D B-D-000386

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.550.000 kr.

UDBETALING

80.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.448 kr.

BOLIGAREAL

72 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1963

ANDRE BYGNINGER

36 m2

GRUND

1.225 m2

ENERGIMÆRKE

E

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig