bolig

Rødtjørnevej 20 , 3300 Frederiksværk

Gennemrenoveret ejendom på rolig villavej med skole, institutioner samt købmand i kvarteret!

 

Gennemrenoveret villa beliggende fredeligt på rolig villavej i eftertragtet børnevenligt kvarter med skole, institutioner samt "egen" købmand.

Desuden er her kort afstand til såvel Frederiksværk bymidte med den hyggelige gågade langs kanalen samt til den stemningsfyldte badeby Liseleje, der har smukke sandstrande, hyggelige restauranter samt ishuse. Vinderød skov har du også blot en kort gåtur fra ejendommen, hvor søndags skovturen kan nydes med ungerne og hvor der kan grilles og overnattes i den nyopførte shelterplads.


Ejendommen, der er beliggende på en stor grund på 1.001 m2, har en god planløsning er gennemgribende renoveret og fremtræder i dag særdeles indbydende og indflytningsklar. Ejendommen indeholder: Entré, badeværelse med klinker på gulv, filt på vægge samt skabsarrangement holdt i hvidt, 2 børneværelser samt forældre soveværelse med indbyggede skabe, godt bryggers med egen indgang, bord med håndvask samt vaskesøjle, køkken med plads til mindre spisebord, holdt i moderne stil med flotte hvide låger, sort bordplade og hårdehvidevarer i stål. Køkkenet er åbent imod stuen der har dør til god nyanlagt træterrasse.


Overalt er der lyst, venligt og indbydende med hvide vægge samt lofter og utroligt godt lysindfald. 


Endvidere hører til ejendommen ældre garage.


SAGSNUMMER

D B-D-000301

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.595.000 kr.

UDBETALING

80.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.203 kr.

BOLIGAREAL

84 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1965

ANDRE BYGNINGER

24 m2

GRUND

1.001 m2

ENERGIMÆRKE

C

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig