bolig

Ahornvej 12 , 3390 Hundested

Udsigts ejendom med en af de bedste udsigter over havn, indsejling samt udsigt til Rørvig!

 

Nu har du muligheden for, at blive ejere af denne udsigts ejendom der har en fantastisk udsigt over havn, indsejling samt udsigt til Rørvig! 


Ejendommen er beliggende i gå afstand til indkøb, restauranter, havn, strand samt tog og kan ikke ligge mere centralt og alligevel trukket tilbage på rolig villavej.


Ejendommen er beliggende som det sidste hus på vejen og har en stor flisebelagt indkørsel med plads til mange biler. Fra indkørslen er der adgang til god garage. Er du til surfing, kajak eller anden form for vandsport er det her en ideel ejendom for dig, da du kan følge med i vejret på vandet og have plads til dit udstyr i den store garage!


Ejendommen indeholder: God rummelig udestue med klinker. Fra udestue direkte adgang til bryggers samt værelse (på BBR udhuse) samt adgang til husets køkken der har åbent imod  alrummet der har brændeovn. Stort soveværelse, badeværelse med skabsarrangement samt kar. Fra alrummet trappe til 1. salen der har meget stor lyse stue med fantastisk udsigt fra det store vinduesparti, loft til kip med synlige hanebånd samt udgang til den store hævede terrasse, hvorfra der er en misundelsesværdig udsigt over vand og by. Her kan du rigtigt følge med i alt der foregår om det er til lands eller til vands. Terrassen er stor og har god plads til havemøbler.


Desuden findes på ejendommen mindre kælder samt brændeskur (ikke noteret på BBR).


Så ønsker du en centraltplaceret udsigt ejendom med en udsigt udover det sædvanlige og hvor du alligevel er tilbagetrukket som det sidste hus på rolig villavej. Så er det her et godt bud på din nye ejendom!

SAGSNUMMER

D B-D-000241

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.650.000 kr.

UDBETALING

85.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.416 kr.

BOLIGAREAL

99 m2

KÆLDER

5 m2

BYGGEÅR

1931

ANDRE BYGNINGER

71 m2

GRUND

460 m2

ENERGIMÆRKE

D

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig