bolig

Hyllingebjergvej 11 , 3360 Liseleje

Autentisk sommerhus idyl i det skønne Liseleje!

 

På med badetøjet! Her kan du slentre af stien, der er direkte adgang til fra ejendommen, og gå blot ca 150 m før du når Kattegats skvulpende bølger og de smukke hvide sandstrande som området er så kendt for. Samtidig er du ikke mere end blot ca. 200 m fra centrum af Liseleje, der er en kendt, stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter, gode butikker og ishuse. Her er foruden de smukke sandstrande ligeledes fantastiske naturområder såsom Liseleje Plantage, der strækker sig mod Melby Overdrev og videre til Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn. Her er skønt og afslappet og mange turister valfarter hvert år hertil for at være i dette herlige område. En sublim beliggendhed som de fleste går og drømmer om!


Ejendommen er opført i sortmalede træbrædder lagt på klink og er beliggende på stor grund på 1.200 m med god luft omkring ejendommen og god beplantning med bl.a. smukke hybenrosenbuske der dufter skøne samt kvædetræ. Ejendommen har indvendig bl.a. lofter til kip, trægulve og er inspireret af hyggelig fransk stil og fremstår utroligt hyggelig. Ejendommen indeholder: Kombineret bryggers/entré, hyggeligt badeværelse med smukke klinker på gulve samt vægge og matchende håndvask, der giver en utrolig god helhed i rummet. Stort køkken/alrum med utrolig godt lysindfald samt spiseplads. Havestue som sælger benytter som soveværelse og som har godt lysindfald samt udgang til den skønne have. Hyggeligt værelse/forstue hvor den hyggelige filsede skorsten har en god effekt i rummet, samt stor dejlig stue med brændeovn. 


Om sommeren afholdes der i Liseleje hyggelige arrangementer i form af bl.a. torvedage, dragefestival, Liseleje løb og yoga på stranden. Liseleje har en fantastisk stemning og den har du nu muligheden for at blive en del af!

SAGSNUMMER

D B-D-000345

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.995.000 kr.

UDBETALING

150.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.011 kr.

BOLIGAREAL

62 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1950 / 1975

ANDRE BYGNINGER

21 m2

GRUND

1.049 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig