bolig

Vinderød Skov 42 , 3300 Frederiksværk

Gedigen murermestervilla med skoven som nabo!

 

Gedigen murermestervilla beliggende med Brødemoseskoven som nabo, og kort afstand til Asserbo golfklub, Asserbo plantage samt Liseleje strand.


Her får du en virkelig velholdt villa opført i smukke røde sten, rødt tegltag samt hvide sprossevinduer. Samlet boligareal på 140 m2 bestående af hovedhus på 117 m2 + 30 m2 kælder, samt selvstændigt anneks med toilet og bad på 23 m2. Herudover får du en dejlig lukket dobbelt carport med rødt tegltag og integreret udhus.


Alt er velholdt og fremstår i rigtig god stand hvilket man straks ser når man ankommer til ejendommen. Indenfor er der højt til loftet, lyst og venligt med hvide vægge og lofter, samt smukke høvlede hvidpigmenterede fyrretræsgulve. En fryd for øjet i rigtig ”Bo Bedre stil”.


Hovedhuset består af: God rummelig entré med smuk trappe til 1. salen samt nedgang til kælderen. Dejligt køkken med god skabsplads, café bord samt dør med udgang til den store træterrasse. Fantastisk stue med dejligt lysindfald, brændeovn samt dobbelte terrassedøre der fører dig til den hævede træterrasse hvorfra du har en fantastisk udsigt mod den grønne have. Badeværelse holdt i hvide klinker, bruseniche samt vaskearrangement opført med mat glas mosaik og to håndvaske. 1. salen indeholder, godt værelse, mindre værelse meget velegnet som kontor, samt stort soveværelse med skabsvæg samt dobbelte døre mod den franskebalkon, hvor udsigten over haven kan nydes. Meget anvendelig kælder hvor der er indrettet godt vaskerum/bryggers.


Det selvstændige anneks er velegnet til såvel teenageren der gerne vil prøve at ”flytte hjemmefra”, liberalt erhverv, eller ”Bed & Breakfast”. Ligesom i hovedhuset er der lyst og venligt, holdt med hvide vægge og lofter samt hvidpigmenterede høvlede fyrretræsgulve. Annekset består foruden det store værelse, der har dobbelt dør til fliseterrasse, af to hemse og eget toilet med håndvask og brus.


Huset fremtræder nyistandsat, og er indflytningsklart. Alt i alt en meget attraktiv ejendom tæt på alle de gode ting der giver kvalitet i hverdagen.

SAGSNUMMER

D B-D-000237

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.645.000 kr.

UDBETALING

135.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.506 kr.

BOLIGAREAL

140 m2

KÆLDER

30 m2

BYGGEÅR

1944

ANDRE BYGNINGER

46 m2

GRUND

1.167 m2

ENERGIMÆRKE

E

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig