bolig

Petrine Sonnesvej 12 , 3370 Melby

Liljehus fra 2017 i cykelafstand til Liseleje strand samt Roskilde Fjord!

 

Nu har I muligheden for at få jer et rigtig dejligt sommerhus fra Liljehuset som er opført i 2017. Huset er lyst og lækkert og har hele 3 værelser samt hems.


Fra ejendommen har du blot en kort cykeltur til Liseleje strand samt Roskilde Fjord. Endvidere kan du indenfor få minutter nå til Melby station hvor toget kører både mod Frederiksværk der har den hyggelige og stemningsfyldte gågade og Gjethuset der byder på et væld af kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra Frederiksværk kan du køre videre med toget til både Hillerød og København. Tager du toget den anden vej, kan du komme til Hundested der udover polarforskerens Knud Rasmussens hus også byder på fantastisk havnemiljø, et væld af restauranter, Halsnæs Bryghus hvor der på kalenderen er masser af musikalske arrangementer og selvfølgelig det hyggelige glaspusteri.


Ejendommen indeholder: God entré, skønt badeværelse med muret bruseniche, skabsarrangement samt vaskemaskine, 3 rigtig gode værelser med skabe,  skønt køkken med lyse elementer. Køkkenet er åbent mod stuen der har store vinduepartier samt udgang til den store delvise overdækkede terrasse. Fra stue er der ligeledes adgang til god anvendelig hems. Ejendommen der har loft til kip har et utrolig godt lysindfald fra de store vinduespartier og fremstår direkte indflytningsklart.


Så vil I have et sommerhus som er næsten nyt og hvor I ikke behøver lavet noget de næste mange år, men bare kan slappe af når I ankommer, så er denne ejendom et rigtig godt bud.

SAGSNUMMER

D B-D-000276

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.495.000 kr.

UDBETALING

75.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.726 kr.

BOLIGAREAL

78 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

2017

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.258 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig