bolig

Fredlygårdsvej 26 , 3370 Melby

Stor helårsanvendeligt fritidshus med kort afstand til Liseleje strand samt Roskilde fjord.

 

Rummeligt og velholdt helårsanvendeligt fritidshus, med bl.a. tag fra 2018 og  hvor der er plads til den store familie.


Boligen er lys og venlig og har fint udkig til den skønne have igennem de mange store vinduespartier. Huset indeh: God og rummelig entré, 3 gode værelser, badeværelse med brus, godt køkken åbent imod den store stue der er delt op i spiseafdeling/pejsestue med skydedør til den store overdækkede terrasse samt dagligstue, hvor der er rigeligt plads til den store sofagruppe og som har karnap og udgang til den lukkede gårdhave. 


Fra ejendommen har du blot en kort cykeltur til Liseleje strand samt Roskilde Fjord. Endvidere kan du indenfor få minutter nå til Melby station hvor toget kører både mod Frederiksværk der har den hyggelige og stemningsfyldte gågade og Gjethuset der byder på et væld af kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra Frederiksværk kan du køre videre med toget til både Hillerød og København. Tager du toget den anden vej, kan du komme til Hundested der udover polarforskerens Knud Rasmussens hus også byder på fantastisk havnemiljø, et væld af restauranter, Halsnæs Bryghus hvor der på kalenderen er masser af musikalske arrangementer og selvfølgelig det hyggelige glaspusteri.


Lyder dette som et sted du kunne tilbringe dine velfortjente ferier, så skynd dig og bestille en fremvisning allerede i dag.


SAGSNUMMER

D B-D-000246

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.195.000 kr.

UDBETALING

60.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.536 kr.

BOLIGAREAL

120 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1973 / 2001

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.254 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2018 Bach Bolig