bolig

Peder Oxesvej 16 , 3300 Frederiksværk

Smiley face

Download dokumenter :


Fantastisk fristed beliggende i eftertragtet område ved Asserbo Plantage!

 

I det skønne Asserbo, der er kendt for sin fantastiske natur med skov samt hvide klit badestrande, har du denne perle af et fritidshus liggende.


Her er du blot få meter fra Asserbo Plantage, der strækker sig videre mod Tisvilde Hegn og her kan du ad de smukke skovstier gå eller cykle til en af områdets fantastiske sandstrande. Er du motions menneske, er der også god mulighed for at løbe eller cykle i Asserbo Plantage eller Tisvilde Hegn, der har både motionsruter samt mountainbikeruter.


Ejendommen er et virkeligt dejligt helårsanvendeligt fritidshus opført i 2007. Ejendommen opvarmes med jordvarmeanlæg og har overalt gulvvarme, hvilket giver en god komfortvarme. Huset er bygget som et træhus med lodrette profilbrædder og tegl på taget. Ejendommen har overalt et fantastisk lysindfald fra de mange smukke vinduespartier. Her er en god volumen i ejendommen, da der er lofter til kip og det er tydeligt at se, at der er tænkt over hver en detalje i den smukke ejendom.


Huset ligger fredeligt placeret og ganske ugenert på den store naturgrund på intet mindre end. 3.492 m2. Her kan du fra grunden nyde dyre og fuglelivet og der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sin egen lille ”skov”, bygge huler eller måske hænge en hængekøje op imellem de store træer på grunden.


Selve ejendommen byder på 117 m2 bolig samt stor overdækket terrasse og indeholder: Entré, 2 gode børneværelser, dejligt badeværelse med bruseniche samt skabsarrangement, utroligt dejligt køkken med et fantastisk smukt og godt lys fra den smukke glaskarnap, hvide elementer med smuk træbordplade og godt med skuffe/skabsplads. Fra køkken halvmur ind mod det store alrum, der ligesom køkkenet har lofter ført til kip og har, dør der fører ud til den store træterrasse, endvidere er der fra alrummet adgang til hemsen, hvor børnene vil nyde at sove eller lege. Fra alrummet er der adgang til godt bryggers med egen ind/-udgang. Endvidere er der fra alrummet adgang til soveværelset samt til det største af ejendommens 2 badeværelser der har bruseniche, skabsarrangement samt nedmuret badekar, hvor du kan nyde haven udenfor, mens du ligger i badekarret. Fra alrummet trin ned til den pragtfulde stue, der har loft til kip, muret skorsten med pejseindsats samt dør til den store overdækkede træterrasse, hvor familien kan sidde ude når duggen falder på.


Endvidere hører til ejendommen dobbelt carport med stort integreret udhus.


Alt i alt et utroligt dejligt fristed ud over det sædvanlige og som fremstår i særdeles god stand.

SAGSNUMMER

D B-D-000174

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

0 kr.

UDBETALING

0 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

0 kr.

BOLIGAREAL

117 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

2007

ANDRE BYGNINGER

49 m2

GRUND

3.492 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2018 Bach Bolig