bolig

Spurvebakken 5 , 3300 Frederiksværk

Smiley face

Download dokumenter :


Milevid og smuk udsigt over Roskilde Fjord

 

Milevid og smuk udsigt over Roskilde Fjord


Nu byder sig en sjælden mulighed for at få et fantastisk sommerhus med milevid udsigt over Roskilde Fjord. Her kan du dase på solsengen på den store træterrasse og alligevel have den smukkeste udsigt over fjorden mens du ligger ned. Selv når duggen falder har du mulighed for at nyde de smukke solnedgange over fjorden, da der også er overdækket terrasse. De store parties eller familiefester har du også mulighed for at holde på terrassen, da der er mange kvadratmeter at boltre sig på.


Ejendommen er beliggende i det smukkeste område omkring Grævlingehøj, der med sine 55 m er den næsthøjeste bakke i kommunen. Her er er rig mulighed for at gå eller cykle i det smukke område, da den yndede gå/cykelrute ”Fjordstien” slår sit sving tæt forbi ejendommen. Fra området har du en enestående udsigt over fjorden mod vest til Jægerspris.


Fra grunden er der ikke mere end blot ca. 300 m til fjorden, hvor du om sommeren kan tage en dukkert i fjorden der er lavvandet og børnevenlig. Måske kan børnene fange en fjordreje eller du kan sætte kajakken ud og nyde udsigten over land set fra vand siden. Der er endvidere mulighed for ved betaling af have bådplads, da Grundejerforeningen har ladet opføre bådebro.


De nærmeste handelsmuligheder er i Ølsted der ligger et par km. fra ejendommen. Eller du kan tage til Frederiksværk der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudtværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra ejendommen er der gå afstand til tog der kører mod Hillerød samt Hundested via Frederiksværk og bussen der går mod Frederikssund kan ligeledes nås til fods.


Husets ydre fremtræder i klassisk sortmalede klinkbelagte træfacader med hvidmalede vinduer samt døre og indvendig fremstår ejendommen stilig med bl.a. flotte fyrretræsgulve, hvidmalede vægge samt lofter. Ejendommen indeholder: Entré, toilet med skabsarrangement, 2 gode værelser med udsigt til fjorden hvoraf det ene har direkte adgang til eget badeværelse med klinkegulv, brusekabine samt skabsarrangement, dejligt køkken åbent imod den store stue der har brændeovn, varmepumpe samt et fantastisk view over fjorden og udgang til den store højthævede træterrasse. Fra stuen er der smuk trappe til kælderen der indeholder hele 3 gode disponible rum, hvoraf de 2 har vinduer og lille kik mod fjorden. Overalt er boligen indbydende og velholdt og lige til at flytte ind i. Derudover findes der et stort integreret udhus med god plads til opbevaring af havemøbler m.m.


Den store træterrasse er smukt omgivet af glasafskærming der sørger for, at den smukke udsigt over fjorden såvel som ude som inde er ganske uhindret.


Så er det dig der skal sole dig på denne terrasse til sommer mens du nyder den smukke udsigt over fjorden, så ring allerede i dag og bestil en fremvisning inden det er for sent.

SAGSNUMMER

D B-D-000179

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

0 kr.

UDBETALING

0 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

0 kr.

BOLIGAREAL

105 m2

KÆLDER

40 m2

BYGGEÅR

1959 / 2005

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.052 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2018 Bach Bolig