bolig

Bjørnedalsvej 24 , 3300 Frederiksværk

Smiley face

Download dokumenter :


Totalrenoveret villa med imponerende udsigt over Roskilde Fjord!

 

Nu har du muligheden for at købe denne rødstensvilla der er gennem renoveret fra a-z og fremstår særdeles indbydende. Udsigten kan man heller ikke klage over, da der både ude såvel som inde er en imponerende udsigt over Roskilde Fjord.


Til ejendommen hører et rigtigt godt anneks på 24 m2. Her vil du evt. kunne drive liberalt erhverv, have atelier eller teenageren kunne prøve at bo for sig selv. Måske kunne Bed and Breakfast eller Airbnb også være en mulighed. Fra annekset er der ligeledes en imponerende udsigt. Derudover findes der på ejendommen 2 garager med elektriske porte.


Selve boligen fremstår lys og lækker og er opført med gips lofter overalt og indeholder: Entré med trappe til underetagen, rigtig godt værelse med udsigt over fjorden, stort badeværelse med brus samt skabsarrangement, holdt i lyse klinker med filt på vægge og med detaljer som indbyggede hylder, unidrain, væghæng toilet. Stort køkken/alrum med et dejligt lysindfald samt en imponerende udsigt over fjorden. Køkkenet er opført med grebsfrielåger i hvid højglans og opstillet som vinkelkøkken med kogeø i midten. Fra alrummet udgang til altan hvorfra du kan nyde udsigten over området. Der er direkte adgang til stuen fra køkken/alrummet og her mødes du igen af den imponerende udsigt, da stuen har store panoramavinduer mod haven samt fjorden. Fra stuen er der ligeledes dør der fører dig ud til den store fliseterrasse, hvor du rigtigt kan nyde sommeren helt uforstyrret og med udsigt over området og den flotte anlagte have.


Underetagen kan du komme til enten fra den indvendige trappe i entreen eller fra dens egen udvendige indgang. Underetagen indeholder: Entré, meget stort badeværelse holdt i lyse klinker og med filt på vægge, badeværelset rummer både bruseniche samt kar og har stort skabsarrangement. Derudover finder du stort bryggers/teknikrum samt 2 rigtig gode værelser.


Huset er beliggende i skønne omgivelser for naturelskeren, da man kun er ca. 100 m fra fjorden, hvor kajakken kan sættes i vandet eller man kan gå en tur ad Bakkestien, der er et stiforløb, der følger toppen af en gammel kystskrænt fra stenalderhavet. Ligeledes er der stisystemer til skole, svømmehal samt idrætsfaciliteter.


Man kan ikke andet end blive forelsket i denne utrolig dejlige beliggenhed.


Lyder dette sted som stedet hvor du og din familie skal leve og bo, så bestil allerede i dag en fremvisning af dette herlige sted.


SAGSNUMMER

D B-D-000193

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

0 kr.

UDBETALING

0 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

0 kr.

BOLIGAREAL

164 m2

KÆLDER

77 m2

BYGGEÅR

1955 / 1965

ANDRE BYGNINGER

49 m2

GRUND

1.160 m2

ENERGIMÆRKE

C

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2018 Bach Bolig