bolig

Paradisstien 13 , 3300 Frederiksværk

Smiley face

Download dokumenter :


Salgsopstilling

Det sublime fristed i paradisisk område ved skov og strand.

 

I det skønne Asserbo ved Liseleje finder du dette fristed med Asserbo plantage som nabo, og hvor du ad de smukke skovstier kan tage dig til områdets idylliskebadestrande.


Det er ikke uden grund af vejen hedder Paradisstien, for her er præcis som i Paradiset. Her har du den mest sublime fritidsbolig udført i smukke massive rundtømmer bjælker og med højt til ”Himlen”.


Ejendommen ligger i et meget udsøgt sommerhusområde, med adgang til de pragtfulde sandstrande ad desmukke skovstier som løber for enden af vejen. Her vil du kunne tage cyklen, eller gå turen iført badetøj og kurven under armen når du skal nyde solskinsdagen påstrandhåndklædet med bølgernes brusen som sød musik i ørene. Er du mere til at nyde solskinsdagen hjemme på terrassen er der ligeledes rig mulighed, da du på terrassen der løber hele vejen rundt om huset, kan finde mange hyggelig sidde- og liggepladser hvad enten du vil være i solen eller i skyggen.


Selve boligen er svær at beskrive både med ord og med billeder og bør opleves i virkeligheden! Her er højt til loftet og udsøgte detaljer i hvert et rum, og det er ikkesvært at se at huset er bygget i kvalitetsmaterialer. Her finder du udsøgte detaljer som granitbordplader, spabad, IHC-system samt centralstøvsuger. Ejendommen opvarmes med varmepumpesystem luft til vand tilkoblet gulvvarme, hvilket giver en god komfortvarme.


Du bydes ind i huset via den smukke dobbelte dør, der leder dig ind i en pragtfuld stor og lys møblerbar entré/hall, hvor du allerede fra første øjeblik får øje på de smukke detaljer som loft til kip, og de smukke og varme rundtømmer bjælker forenet på en perfekt måde med detaljer som lidt køligere gråfiltsede vægge. Her møder du først 2 gode værelser, hvoraf det ene har dobbelte døre modden store træterrasse, teknikrum/bryggers ligeledes med udgang til terrassen, smukt badeværelse med loft til kip, skabsarrangement samt væghængt toilet. Derudover findes der endnu et stort soveværelse med udgang til terrassen og med direkte adgang til eget badeværelse med smukke detaljer og både brus, spabad samt skabsarrangement. Køkkenet er som resten af huset opført i gedigne materialer og her finder du granitbordplade og grebsfrie låger. Selve køkkenet er adskilt med gråfilset halvmur imod spiseafdelingen der har store vinduespartier og dobbeltdør til terrassen og haven. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store og rummelige stue der er imponerende med den store loftshøjde og det gode lysindfald fra de mange store vinduespartier. Den åbne pejs skaber hygge på både de kolde vinterdage og på de lidt køligere sommeraftener. Fra stuen har du udgang til den stor overdækket terrasse, hvor der er rigelig plads til, at den store familie kan sidde på de lune sommeraftenerne når duggen falder. Lyder dette herlige sted, som fristedet, hvor du og din familie fremadrettet skal nyde ferien. Så bestil allerede i dag en fremvisning.

SAGSNUMMER

D B-D-000150

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

5.245.000 kr.

UDBETALING

265.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.330 kr.

BOLIGAREAL

157 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

2008

ANDRE BYGNINGER

40 m2

GRUND

1.867 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2018 Bach Bolig