bolig

Poppelvej 7 , 3320 Skævinge

Nydelig villa opført i gule sten med stor anvendelig kælder med egen indgang.

 

Nydelig villa opført i gule sten med stor anvendelig kælder med egen indgang.

Ejendommen er beliggende centralt i Skævinge med skole, sportshal samt indkøb inden for få minutter.

Skævinge er en lille hyggelig by, beliggende midt imellem Frederiksværk og Hillerød. Begge byer nås indenfor en kort køretur i bil på bare 10 min. Stationen er beliggende i gå afstand  så det er muligt at bo her uden at have bil. 

Huset er vedligeholdt og har mange fine og unikke detaljer. Ejendommen er beliggende på fredelig villavej og har en stor flisebelagt indkørsel med plads til mange biler.

Huset indeh: Vindfang hvor der er god plads til at stille sko inden du træder indenfor i huset, stor rummelig entré, det skønneste køkken med spiseplads der er bygget således, at der er et fantastisk lysindfald fra alle sider, alt i hårdehvidevarer og kogeø til den kvalitetsbevidste kok med gaskomfur. Stort soveværelse, værelse, skønt badeværelse med spabad, fantastisk dejlig stue med brændeovn og plads til både spisebord samt sofagruppe. Via stuen når du til den skønneste opvarmede vinterhavestue, hvor sommeren forlænges og mange dage er blevet nydt. Fra udestuen er der udgang til haven der er nem og ukompliceret at holde, og hvor der er plads til at børnene kan hoppe i trampolin og spille boldspil.

Den store kælder kan du komme til enten fra den udvendige indgang eller fra husets indvendige trappe fra entreen. Her får du mange gode kvadratmeter og her findes vaskerum, fyrrum og mange gode store disponible og anvendelige rum.

Til huset hører endvidere stort udhus/garage, hvor hobby mekanikeren rigtigt kan udføre sin interesse.

Lyder dette som stedet hvor du skal bo og leve, så skynd dig at booke en fremvisning, af dit måske kommende hjem.

SAGSNUMMER

D B-D-000127

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.195.000 kr.

UDBETALING

110.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.840 kr.

BOLIGAREAL

107 m2

KÆLDER

96 m2

BYGGEÅR

1964

ANDRE BYGNINGER

47 m2

GRUND

878 m2

ENERGIMÆRKE

F

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig