bolig

Schiøler Lincksvej 11 , 3370 Melby

Helårsanvendeligt sommerhus med udsigt over marker.

 

Nu har du muligheden for at blive ejer af dette helårsanvendelige sommerhus, hvor sælger har istandsat huset således, at det fremstår lækkert og moderne.


Udsigten fra ejendommen kan du heller ikke klage over, for ejendommen ligger tilbagetrukket og højt på grunden således, at du har fint view over marker.


Du kan nyde udsigten både inde fra såvel som ude fra den store nyere anlagte træterrasse, hvor der er god plads til selv den store familie om sommeren.


Ejendommen fremstår rigtigt fin udefra med sine sortmalede træfacader og de hvidmalede vinduer. Inde fremstår ejendommen med loft til kip, hvide lofter samt vægge og med smukke trægulve. Ejendommen indeholder: God rummelig entré, 2 rigtig gode værelser med godt lysindfald, dejligt badeværelse med skabsarrangement, holdt med filt på vægge samt lyse tidsløse klinker på gulve samt i bruseniche. Køkken holdt i hvidt med træbordplade og åbent imod den store stue der har rigelig plads til både spisebord samt sofagruppe. Fra både køkken samt stue har du fantastisk udsigt over have samt marker. Stuen har som resten af huset loft til kip. Derudover er der brændeovn der kan skabe hygge og varme på de kolde vinterdage samt dør til den store træterrasse der ligger i vinkel omkring huset.


Sommerhuset er beliggende i det hyggelige Evetofte blot en kort cykeltur fra både Roskilde Fjord og Liseleje Strand. Endvidere kan du indenfor få minutter nå til Melby station hvor toget kører både mod Frederiksværk der har den hyggelige og stemningsfyldte gågade og Gjethuset der byder på et væld af kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra Frederiksværk kan du køre videre med toget til både Hillerød og København. Tager du toget den anden vej, kan du komme til Hundested der udover polarforskerens Knud Rasmussens hus også byder på fantastisk havnemiljø, et væld af restauranter, Halsnæs Bryghus hvor der på kalenderen er masser af musikalske arrangementer og selvfølgelig det hyggelige glaspusteri.

SAGSNUMMER

D B-D-000157

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.175.000 kr.

UDBETALING

60.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.536 kr.

BOLIGAREAL

77 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1973

ANDRE BYGNINGER

22 m2

GRUND

1.202 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig