bolig

Helsingevej 163 , 3300 Frederiksværk

Ægte sommerhusstemning på skøn naturgrund!

 

På en stor dejlig indhegnet naturgrund på hele 1929 m2, med plads til både afslapning i hængekøje samt leg til børnene,  finder du dette nydelige træsommerhus. Fra sommerhuset er der gå/cykelafstand til stranden samt til Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn. Ligeledes har du indkøbsmuligheder blot en kort gå tur fra ejendommen.


Ejendommen fremstår rigtig fin og den store nyanlagt træterrasse, skaber den helt perfekte ramme til udeliv. Sælger har i deres ejertid fået lagt det smukke sedumtag, som skifter farve mange gange over året. Rødt om vinteren grønt, gult, hvidt over sommeren.


Indenfor møder du en lys og venlig bolig med loft til kip og et godt lysindfald fra de store vinduespartier.


Huset indeholder: Entré,  badeværelse med brus, stort værelse der oprindeligt 2, værelset vil let kunne dele til 2 igen. Køkken med udgang til den store træterrasse. Fra køkkenet der er åbent imod den dejlige stue der har plads til både spisebord og sofagruppe samt har brændeovn og udgang til den store træterrasse. Træterrassen har overdækning i forbindelse med stuen. Endvidere fra stue adgang til værelse.


Endvidere findes et indbygget redskabsrum samt 2 hyggelige annekser (udhuse), til teenageren eller til overnattende gæster.


Overalt mødes du af en utrolig dejlig stemning og får bare lyst til at slå dig ned på den store solrige terrasse.


Kom og kig med egne øjne og bliv forelsket i dette herlige sted.SAGSNUMMER

D B-D-000201

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

0 kr.

UDBETALING

0 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

0 kr.

BOLIGAREAL

56 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1971

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.929 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig