bolig

Kragesvej 6 , 3370 Melby

Helårsanvendeligt sommerhus blot en kort cykeltur fra både Liseleje Strand og Roskilde Fjord!

 

Helårsanvendeligt sommerhus blot en kort cykeltur fra både Liseleje Strand og Roskilde Fjord!

Dejligt helårsanvendeligt sommerhus i det hyggelige Melby Enghave, blot en kort cykeltur fra Liseleje, der er en stemningsfyldt badeby, med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og is-huse. Roskilde fjord har du også indenfor kort afstand, hvor du kan vandre i det smukke område med udsigten over fjorden.

Endvidere kan du indenfor få minutter nå til Melby station, hvor toget kører både mod Frederiksværk der har den hyggelige og stemnings fyldte gågade og Gjethuset, der byder på et væld af kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra Frederiksværk, kan du køre videre med toget til både Hillerød og København. Tager du toget den anden vej, kan du komme til Hundested, der udover polar-forskerens Knud Rasmussens hus, også byder på fantastisk havnemiljø, et væld af restauranter, Halsnæs Bryghus hvor der på kalenderen er masser af musikalske arrangementer og selvfølgelig det hyggelige glaspusteri

Når du har nydt dagen i det fantastiske område, kan du slappe af i det rummelige hus hvor der også er plads til overnattende gæster.

Huset der rummer hele 112 m2 indeholder: God Entré, utroligt dejligt køkken holdt i sort/hvide farver og med alt i hårde hvidevarer. Fra køkken halvmur ind mod det store alrum, der har god plads til hele familien kan samles til middag. Samtidig har rummet et utroligt godt lysindfald samt hyggelig brændeovn. Fra alrummet indgang til den store stue der fra det store vinduesparti har smukt udsigt over haven. Fra stue adgang til stort rummeligt soveværelse. I den anden ende af huset har du en afdeling der består af 2 gode værelser samt utroligt dejligt badeværelse med muret bruseniche, skabsarrangement samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Udenfor finder du den store ophævede træterrasse, hvor der er plads til såvel det lille som det store selskab.

Overalt er huset holdt i stilrene farver og materialer og fremstår utroligt velholdt og indbydende.

Er dette stedet for dig og din familie, så bestil allerede i dag en fremvisning af dette dejlige sted.


SAGSNUMMER

D B-D-000167

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.595.000 kr.

UDBETALING

80.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.558 kr.

BOLIGAREAL

112 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1972 / 1993

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.287 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig