bolig

Hanehovedvej 141 , 3300 Frederiksværk

Hyggelig villa i helt fantastisk og ugenert have.

 

Her har du muligheden for at få dig et rigtigt herligt sted, fyldt med charme og masser af kreative muligheder i det tilhørende tidligere smedieværksted.

Boligen er opført i 1884 som 1 ½ plan og har i 1970 fået påført tilbygning. Derudover hører der til ejendommen en ældre men hyggelig udestue samt ikke mindst det tidligere smedieværksted som har have mange anvendelses muligheder som hobbyrum i form af eksempelvis atelier, keramikerværkested o.lign.

Ejendommen er beliggende med kort afstand til både Frederiksværk Havn, fjord samt centrum af Frederiksværk. Derudover er der blot få minutters gang til Hanehoved trinbræt, hvorfra toget kan tages mod Hundested eller Hillerød. Endvidere er der fra ejendommen cykelsti til skole så du trygt kan sende børnene af sted.

Ejendommen indeholder: Stor rummelig entré/bryggers, mellemgang, godt flisebadeværelse med bruseniche samt skabsarrangement, rigtig dejligt køkken åbent imod stuen, holdt med lyse låger samt træbordplade, dejlig stue med smukke trægulve, godt værelse/bibliotek. 1. salen der består af 2 gode værelser har loft til kip og smukke trægulve.

Alt i alt en rigtig dejlig ejendom med en hyggelig stemning såvel inde som ude.

SAGSNUMMER

D B-D-000219

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

0 kr.

UDBETALING

0 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

0 kr.

BOLIGAREAL

95 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1884 / 1970

ANDRE BYGNINGER

54 m2

GRUND

1.148 m2

ENERGIMÆRKE

D

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig