bolig

Engpibervej 16 , 3300 Frederiksværk

Unik beliggenhed med udsigt over engen mod Arresø.

 

Smukt sommerhus opført i 2002 fredeligt beliggende med udsigt over engen mod Arresø.


Nu har du muligheden for, at købe dette helårsanvendelige sommerhus med en helt unik og fredelig beliggenhed, med udsigt over engen mod Arresø. Her kan du ganske ugenert sidde på den store træterrasse og nyde den skønne udsigt, mens du kan hører nattergalens sang når den kommer forbi på et sine visit. Samtidig er du beriget af dyreliv i form af rådyr samt fasaner, der nyder godt af det fredelige engområde som grunden munder ud i.


Du er i kort afstand til Arresø, hvor du kan sætte kajakken i og padle dig en tur i fantastiske omgivelser. Du er ligeledes blot en cykeltur væk fra Tisvilde Hegn og Asserbo Plantage, hvorfra du igennem smukke skovstier kan nå Kattegats blå bølger og de hvide klit-sandstrande. Om vinteren når frosten er sat hårdt ind, kan du gå tur i området og opleve de smukke isbåde der ofte besøger Arresø.


På den store grund på 1.653 ligger huset der er opført i 2002 og som fremstår i rigtig fin stand. Det er et smukt hus der passer godt ind i den omkringliggende natur og som mest af alt, minder om ”svensk byggestil” med den lodrette træbeklædning, sprossede vinduer med indfatninger samt den smukke dobbelte hoveddør.


Du bydes smukt indenfor til den gode rummelige entré, igennem den dobbelte hoveddør. Fra entré har du adgang til alle boligens rum, der indbefatter: 2 gode værelser, stort badeværelse med brus, gulvvarme, skabsarrangement samt kombineret vaskemaskine/tørretumbler, smuk trappe til husets hems, hvor gæsterne kan overnatte eller børnene lege. Fra hemsen er der en smuk udsigt over køkken / stue der er ét stort lyst og venligt rum med loft til kip samt brændeovn. Køkkenafdelingen har lyse låger med keramik håndvask. Fra stue direkte adgang, igennem dobbelt glasdøre, til den store træterrasse. På terrassen er opsat god markise.


Derudover har du et rigtigt godt udhus som sælger benytter som anneks (godkendt som udhus) , samt carport (ikke påført BBR)


Ejendommen har desuden installeret varmepumpe.


Lyder dette som stedet, hvor du og din familie skal nyde livet i de herligste omgivelser? Så bestil allerede i dag en fremvisning af ejendommen.


SAGSNUMMER

D B-D-000170

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

0 kr.

UDBETALING

0 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

0 kr.

BOLIGAREAL

62 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

2002

ANDRE BYGNINGER

21 m2

GRUND

1.653 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig