bolig

Paradisstien 2 , 3300 Frederiksværk

Helårsanvendeligt sommerhus ved Asserbo Plantage

 

Med Asserbo Plantage for enden af vejen, finder du dette helårsanvendelige sommerhus som er en ren perle. Huset er ideelt indrettet til dem, som ønsker at bo hele året tæt på skoven og vandet og med god plads til familien og overnattende gæster. Her kan du ad de smukke skovstier på blot få minutter komme til de dejlige klitsandstrande, der kendetegner området. Skal solskinsdagen i stedet tilbringes hjemme i haven, er der rig mulighed for at finde en plads at slå sig ned på, da den store træterrasse løber hele vejen rundt om huset. Haven er smukt anlagt med gamle træer og de for området klassiske store rhododendronbuske og er trods dens størrelse let at holde.


Huset er bygget i lodrette profilbrædder og har hyggelige småsprossede vinduer. Huset er løbende vedligeholdt og fremstår i fin stand.


Huset indeholder: God og rummelig entré, som man kommer ind i via den skønne overdækkede veranda, 2 store værelser, smukt badeværelse holdt med lyse klinker på gulv samt filt på vægge. På badeværelset er der skabsarrangement holdt i hvidt samt glasbruseniche. Stort og ualmindeligt dejligt køkken, der har udgang til terrassen på begge sider af huset. Køkkenet har alt, hvad hjertet begærer og er praktisk indrettet med en afdeling med grovkøkken og en afdeling til det fine. Det er holdt med smukke hvide låger samt træbordplade, som står utrolig godt til det lyse klinkegulv. Der er alt, hvad du skal bruge i hårde hvidevarer, da der både er alm. ovn, dampovn, stort nyt køleskab og fryser og kogeplade med induktion. Hvis du er til gas, er der også mulighed for dette, da de gamle gasinstallationer i køkkenet er bevaret. Fra køkkenet er der indgang til den store rummelige stue og vinterhave, der har smukke lyse trægulve, loft til kip og et fantastisk lysindfald fra de mange fine vinduer. Her er desuden en utrolig smuk muret brændeovn, der skaber varme og hygge på de kolde vinterdage. Fra stuen er der adgang til det meget store soveværelse, der har godt med skabsplads samt udgang til terrassen. Fra soveværelset direkte adgang til badeværelse med klinkegulv, skabsarrangement, muret bruseniche samt plads til vaskemaskine/tørretumbler. Der er gulvvarme i begge badeværelser, køkkenet samt stuen.


Alt i alt et utrolig dejligt fristed, hvor der er rigelig plads til at boltre sig for hele familien, da huset er på ikke mindre end 185 m2.


Endvidere hører til ejendommen et brændeskur, et udhus til haveredskaber samt et stort udhus, som kan benyttes som værksted, atelier eller anneks. Ejendommen har desuden installeret varmepumpe.

SAGSNUMMER

D B-D-000199

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

3.495.000 kr.

UDBETALING

175.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.489 kr.

BOLIGAREAL

185 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1940

ANDRE BYGNINGER

30 m2

GRUND

2.784 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig