Fredlygårdsvej 2 - Billeder

Fredlygårdsvej 2, 3370 Melby

Sommerhus i det hyggelige Evetofte blot en kort cykeltur fra både Roskilde Fjord og Liseleje Strand.

 

Dejligt fristed blot en kort cykeltur fra Liseleje, der er en stemningsfyldt badeby, med smukke sandstrande, hyggellige restauranter og is-huse. Roskilde fjord har du også indenfor kort afstand hvor du kan vandre i det smukke område med udsigten over fjorden.

 

Endvidere kan du indenfor få minutter nå til Melby station hvor toget kører både mod Frederiksværk der har den hyggelige og stemnings fyldte gågade og Gjethuset der byder på et væld af kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra Frederiksværk kan du køre videre med toget til både Hillerød og København. Tager du toget den anden vej, kan du komme til Hundested der udover polar-forskerens Knud Rasmussens hus også byder på fantastisk havnemiljø, et væld af restauranter, Halsnæs Bryghus hvor der på kalenderen er masser af musikalske arrangementer og selvfølgelig det hyggelige glaspusteri. Endvidere har du bussen der stopper næste undenfor ejendommen og som på få minutter kan tage dig enten til Liseleje strand eller mod Frederiksværk.

 

Når du har nydt dagen i det fantastiske område, kan du slappe af i det rummelige hus hvor der også er plads til overnattende gæster.

 

Huset indeh: God og rummelig entré, 2 gode værelser, toilet, køkken med spiseplads åbent imod stuen der har brændeovn samt udgang til terrasse. Derudover er der et stort soveværelse samt et badeværelse med skabsarrangement samt bruseniche.

 

Huset trænger til lidt maling hist og pist, men med et par arbejdsdage og lidt maling kan du komme langt med denne bolig, der har en praktisk indretning og de rigtige rammer.

 

Lyder dette som et sted du kunne tilbringe dine velfortjente ferier, så skynd dig og bestille en frem-visning allerede i dag.

 

SAGSNUMMER

37DB-000132

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

640.000 kr.

UDBETALING

35.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.561 kr.

BOLIGAREAL

75 m2

KÆLDER-

0 m2

BYGGEÅR

1968/2005

ANDRE BYGNINGER

9 m2

GRUND

1.206 m2

ENERGIMÆRKE

 

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2017 Bach Bolig