Kildebakkevej - Documnet

Kildebakkevej 3, 3300 Frederiksværk

Salgsopstilling
Tilstandsrapport
Elinstallationsrapport
Energimærke
 
 
 
 

Villa i det eftertragtede Kregme med gå afstand til fjorden samt toget.

 

Nu har du muligheden for at få dig en hyggelig villa i det eftertragtede område Kregme i Frederiksværk. Frederiksværk har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen med mange gode butikker. Derudover er der krudtværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt.

 

Huset er beliggende i gå afstand til både tog samt fjorden og du har det skønne område ved feriekolonien Hvide Klint blot 2 min. gang fra ejendommen, hvor du kan vandre i det bakkede terræn. Her finder du også Fjordstien der er en yndet cykel og vandrerute der løber langs Roskilde Fjord og Isefjorden. Vil du bade en sommerdag kan du udover at bade i fjorden tage cyklen eller bilen til Liseleje strand, der ikke ligger mere end ca. 10 km. væk.

 

Huset er igennem årene blevet renoveret og har senest fået indsat et dejligt køkken. Huset indeh.: Kombineret entre/bryggers, 2 gode børneværelser, badeværelse med brus og skabsarrangement, soveværelse, utroligt dejligt nyere køkken med alt i hårde hvidevarer, stue med spiseplads, brændeovn samt udestue med udgang til haven. Derudover er der en stor overdækket terrasse hvor de lange sommeraftener kan nydes når duggen falder. Haven er nem at holde og der er carport med redskabsrum.

 

Lyder dette som det helt rette sted for dig, så skynd dig at bestil en fremvisning af ejendommen.

 

SAGSNUMMER

37DB-000135

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.795.000 kr.

UDBETALING

90.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.525 kr.

BOLIGAREAL

121 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1958

ANDRE BYGNINGER

37 m2

GRUND

976 m2

ENERGIMÆRKE

D

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2017 Bach Bolig