Melbyvej 89 - Document

Melbyvej 89, 3370 Melby

Salgsopstilling
Tilstandsrapport
Elinstallationsrapport
Energimærke
 
 
 
 

Villa centralt beliggende i Melby – perfekt begynder ejendom.

 

Nu har du muligheden for at købe denne 1-plans villa i Melby. Sælgerne har igennem deres ejertid renoveret ejendommen med både køkken, bad, vinduer samt tag. Det bebyggede areal udgør 140 m2 og sælger benytter hele ejendommen som beboelse, det godkendte boligareal er dog iflg. BBR opgjort til 70m2 og de resterende 70 m2 er noteret som erhvervsareal. Ejendommen er beliggende på en lille nem grund og indeholder: Indgang via stor lukket terrasse (ikke påført BBR), stor rummelig og møblerbar entré, fordelingsgang, 2 store rummelige værelser, køkken med udgang til ugenert gårdhave og direkte adgang til stor spisestue med pillebrændeovn. Fra spisestue er der adgang til endnu et værelse samt direkte adgang til stor og rummelig opholdsstue, stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt skabsarrangement. Ejendommen trænger til lidt vedligehold rundt omkring, men du kommer langt med maling og tapetsering.

 

Ejendommen er beliggende i det hyggelige Melby og har gåafstand til skole og idrætsfaciliteter samt tog og bus. Derudover er du ikke mere end en kort cykeltur på ca. 2 km. fra Liseleje, som er en stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og ishuse.

 

Lyder ejendommen interessant for dig, så skynd dig at bestille en fremvisning inden det er for sent. Det er en ejendom, hvor mange kan være med på prisen!!!

 

SAGSNUMMER

37DB-000169

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

1.095.000 kr.

UDBETALING

55.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.367 kr.

BOLIGAREAL

70 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1941

ANDRE BYGNINGER

91 m2

GRUND

529 m2

ENERGIMÆRKE

F

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

© Copyright 2017 Bach Bolig