Ryvænget 45 - Billeder

Ryvænget 45, 3300 Frederiksværk

Idyllisk og fredeligt beliggende fritidshus med kort afstand til strand, skov samt Arresø.

 

Nu har du muligheden for at få dig et fristed helt ud over det sædvanlige, beliggende i et fantastisk smukt naturområde med kort afstand til både strand, skov samt Arresø.

 

Taget er tækket med strå og huset bare emmer af charme og idyl med sprossevinduer, synlige loftsbjælker samt smukke fyrretræsgulve. Huset er igennem årene vedligeholdt og fremstår i særdeles velholdt stand. Huset indeholder: charmerende køkken med god arbejdsplads og stalddør til haven, 2 gode værelser, pænt flisebadeværelse med skabsarrangement samt bruseniche, dejlig lys stue med brændeovn og plads til både spisebord samt sofagruppe. Fra stuen er der dobbelt glasdør mod den store træterrasse.

 

Boligen består, foruden det stråtækte fritidshus, desuden af en anneksbygning på 25 m2 opført i 2006, der er praktisk indrettet med stue/opholdsrum, værelse samt yderligere et rum med tørkloset. Bygningerne er smukt forenet med en stor sydvestvendt terrasse opført i hårdtræ. Her kan du om sommeren nyde solen og stilheden eller du kan samle hele familien til middag på terrassen, der er stor nok til at rumme mange gæster. Derudover er der på den store og ugenerte grund etableret en skøn pavillon der forlænger udesæsonen, og hvor du kan sidde og drikke morgenkaffen eller trække inden døre på de lidt køligere sommeraftener når duggen falder. Endvidere hører til ejendommen carport med redskabsrum.

 

Lyder dette idylliske fristed, som stedet, hvor du fremover skal slappe af når du har fri? Så bestil allerede nu en fremvisning inden det er for sent !

 

SAGSNUMMER

37DB-000160

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.595.000 kr.

UDBETALING

80.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.719 kr.

BOLIGAREAL

79 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1962

ANDRE BYGNINGER

50 m2

GRUND

2.192 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2017 Bach Bolig