Udtalelser

SOLGT på 1. fremvisning.

 

Vi er bare så glade for at Dorte har været vores mægler. Hun er dygtig og effektiv og meget lyttende. Vi har fået den bedste hjælp og kan varmt anbefale hende.

 

Eni og Kai Olsen, Baggersvej 16.

 

Det er svært at få armene ned

 

Jeg har haft min ejendom til salg hos en IKKE lokal mægler og også en lokal mægler igennem flere perioder, uden resultat. Efter en pause bed jeg mærke i Dortes "til salg" skilt og tænkte det måtte prøves.

Og hvilket resultat 😊

Dorte er den mest effektive ejendomsmægler jeg nogensinde har mødt. Hun er realistisk og har humor, er arbejdsom og har styr på tingene og frem for alt, hun er ærlig. Alle rapporter var ikke i hus da vi indgik samarbejdsaftalen, men da ejendommen kom på Boligsiden gik det stærkt. Efter 8 dage, 7 fremvisninger med to bud på ejendommen, blev købsaftalen underskrevet og endda til over udbudsprisen.

Dorte har den power der skal til, så man som sælger selv bliver optimistisk og tror på sagen. Hun beskriver ejendommen meget realistisk og bemærker ligeledes herlighedsværdierne, så en evt. køber også får øjnene op for dem.

Det er svært at få armene ned og jeg giver gerne Dorte og Bach Bolig de bedste anbefalinger til fremtidige sælgere.

Eva, sælger af Møllevangsvej 37 A, Asserbo

Da vi skiftede til Bach Bolig gik det stærkt med vores boligsalg!

 

Efter at have haft vores ejendom til salg hos en af de andre lokale mæglere igennem et halvt år, valgte vi at skifte mægler.

 

Grunden til at vi valgte Dorte og Bach Bolig var bl.a. at vi kunne lide konceptet med, at det var den samme uddannede mægler der havde hold i hanke med salget hele vejen igennem salgsforløbet. Vi var sikre på, at det kun var Dorte der fremviste vores ejendom og dermed også hende der havde styr på alle potentielle købere.

 

Da Dorte satte vores ejendom på nettet, fik ejendommen så meget opmærksomhed som den aldrig havde fået før. Det lykkedes Dorte at få ikke mindre end 3 bud på ejendommen indenfor ganske få dage, og det endte med at der blev underskrevet en købsaftale blot 19 dage efter at Bach Bolig lagde den på Boligsiden.

 

Dorte har gjort et benhårdt mægler arbejde og har fulgt tæt op på alle potentielle købere der har været under vejs, og vi har altid fået tilbage meldinger på både fremvisninger og åbent hus.

 

Derfor kan vi til enhver tid anbefale Dorte og Bach Bolig . . . her føler man sig virkeligt i trygge og kompetente hænder. Anja og Kasper, sælgere af Vinderød Skov 30

 

 

Mit sommerhus blev solgt på 3 uger og til prisen.

 

Jeg valgte at sætte til salg igennem Bach Bolig, da jeg blev opmærksom på, at der var kommet en ny mægler til byen der gjorde tingene lidt anderledes.

 

Jeg har været rigtigt glad for, at det kun er den samme mægler som jeg har betroet salget af min ejendom til, som har foretaget fremvisninger og som jeg har haft dialogen omkring hussalget med.

 

Det har været let at være sælger, for jeg har ikke behøvet at forholde mig til andre end Dorte. Det har heller ikke været nødvendigt at køre ned på et ejendomsmæglerkontor med papirer og når der skulle underskrives, for Dorte har givet en ekstra service i at komme til mig. Det har forenklet salget og gjort det nemmere og mere trygt for mig. Jeg er blevet holdt godt i hånden igennem hele salgsforløbet og jeg kan til enhver tid anbefale Dorte og Bach Bolig til andre sælgere.

 

Sven-Bjerre sælger af Degnebakken 2 i Frederiksværk

 

 

Vores hus blev solgt til prisen på 1. fremvisning.

 

Efter flere års overvejelser traf vi endelig beslutningen om at sælge vores hus.

 

Vi har gennem årene været i kontakt med flere ejendomsmæglere i byen, men blev hurtigt fristede af Bach Boligs koncept med, at det blev den samme mægler hele vejen igennem forløbet. Det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Dorte har med stor ekspertise varetaget salget af vores bolig. Effektiv, professionel og behagelig personlig behandling - Vi kan kun give Dorte og Bach Bolig vores bedste anbefaling.

 

Og ikke mindst - solgt til prisen på 1. fremvisning

 

Christian Fischer og Kirsten Rask Mikkelsen, sælgere af Sagasvej 13 i Frederiksværk

 

SOLGT på 1. fremvisning.

 

Vi vil gerne sige Dorte tak for et godt og effektivt forløb.

 

På omkring en måned lykkedes det at komme i mål, hvor processen har forløbet meget tilfredsstillende. Dorte besidder god energi og kreativitet, og er god til at finde de rigtige argumenter. I den afgørende/afsluttende fase, var der god sparring og der var styr på tingene.

Vi kan klart anbefale Bach Bolig til andre som ønsker en god og effektiv mægler.

 

Tina og Kim Antonsen, sælgere af Møllevangsvej 13, 3300 Frederiksværk

Engageret og forstående mægler!

 

Vi har været meget glade for Dortes engagement ift. at sælge vores elskede sommerhus. Det var en lidt svær tanke at skulle sælge det, da vi faktisk var glade for det og det dermed ikke var helt let at slippe, men samtidig vidste vi, det var på tide. Det har vi følt Dorte forstod. Dorte har et smittende godt humør, og især er det rart i de perioder, hvor der har været mindre aktivitet på huset. Hun har været til rådighed ved små og store spørgsmål, og det er prisværdigt. Vi har været ovenud glade for Dortes indsats!

 

Ann Lisa og Andreas, sælger af Thorvaldsensvej 10, 3360 Liseleje

 

Effektiv og hurtig mægler der fik solgt vores hus til en god pris!

 

Vi havde længe tænkt på at sætte sommerhuset til salg og havde også fået en vurdering af en ejendomsmægler (kæde), men omkostningerne ved salget synes vi var alt for dyrt. Men så lå der en flyer fra Dorte i postkassen og så gik al ting lynhurtigt. Dorte kom samme weekend, som vi ringede, var godt forberedt og inden weekenden var forbi var salgsaftalen underskrevet. Kort tid efter var huset på nettet med fine fotos, en god beskrivelse af herlighederne og inden længe var Dorte i gang med den første fremvisning. Under hele forløbet har Dorte holdt os underrettet, er kommet med nogle gode anbefalinger og har været der for os. Nu er huser solgt til en god pris og med omkostninger til ca. det halve af den anden mæglers pris.

Vi kan på det varmeste anbefale Dorte som mægler.

 

Alex Lau Schlosser og Susanne Lau Ovesen, sælgere af Fåretoften 23, 3390 Hundested

 

Dorte Bach-Danielsson

 

Ejendomsmægler, MDE

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig