bolig

Hanehovedvej 143 , 3300 Frederiksværk

Idyl - tæt på fjorden!

 

Idyl – tæt ved fjorden!


Her er du omgivet af den smukke natur der kendetegner Halsnæs. Kun en kort gåtur på et par minutter fra ejendommen, har du de smukke omgivelser langs Roskilde Fjord, hvor du kan vandre mens du har milevid udsigt over det fantastiske område. Blot få minutter fra ejendommen har du endvidere Frederiksværk Havn, hvor du kan nyde et måltid mad, hvad enten du selv griller den på en af de opstillede grillsteder eller du tager dig den luksus, at købe på restauranten. Børnene kan lege på den gode legeplads og er du til vandsport er her både ro-klub, motorbådsklub samt sejlklub.


Vil du hellere til stranden og bade er der rigeligt mulighed, da ejendommen blot er beliggende ca. 6 km fra Liseleje, der er en stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og is-huse. Trænger du til lidt bylivs stemning, er der heller ikke langt til centrum af Frederiksværk, der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudtværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt.


Endvidere er her ikke mere end ca. 9 km til Hundested, der foruden at være kendt for stedet hvor polarforskeren Knud Rasmussens hus ligger, også byder på fantastisk havnemiljø på havnen der har været kåret til årets havn. På havnen kan du nyde en bid mad på en af de hyggelige restauranter, få en is på ishuset, drikke en hjemmebrygget øl på Halsnæs Bryghus. Eller du kan bruge tiden på at shoppe i de mange spændende små butikker der ligger på havnen eller i det kendte Glaspusteri. Fra ejendommen er der cykelsti til skole og toget der kører mod Hillerød/København har du blot 500 m herfra.


Det er ren og skær idyl du finder på ejendommen her, det bemærker du straks, når du bliver budt velkommen ind på matriklen ad den hyggelig pigstensbelagte gårdsplads hvor du om sommeren mødes af duftende lavendler og andre smukke blomster og planter og hvor du føler dig hensat til en tid hvor alting var lidt mere nærværende og autentisk . Det er også her på gårdspladsen, at du kan finde ly til din bil i den dobbelte carport.


Ejendommen, der har et bebygget areal på 177 m2, er trelænget og er holdt i en rolig gul nuance og står meget stilrent med de brunmalede bondehusvinduer og bindingsværk. Taget er tækket med strå og har lyng på rygningen.


Når du træder ind i den store klinkebelagte entré, ser du med det samme, at her er tale om et ualmindeligt dejligt sted der er i god vedligeholdt stand og hvor restaureringen igennem årene er foregået med respekt for det oprindelige. Her finder du et meget stort soveværelse. Rummet ville egne sig til hjemmekontor, da det har separat indgang fra gårdspladsen.


Et helt fantastisk badeværelse med separat toilet og wellness-afdeling med gulvvarme, holdt i pudsede vægge i cremefarvede nuancer og med italienske klinker på gulvet. Her er synlige spær i loftet og detaljer som specialdesignede badeværelsestilbehør i massiv messing designet af David Marshall. Du ser med det samme, at her er lagt både tid, penge og sjæl for at få dette fuldendte rum. Du føres videre ind i den ene stue der har loft til kip og fritlagte hanebånd. Du har fra dette fantastiske rum desuden udgang til haven og den store terrasse der er belagt med smukke ølandsbrud.


Derudover er der endnu en stor stue der har brede fyrretræsplankegulv og som i dag, grundet dens beliggenhed ved siden af køkkenet, benyttes til spisestue. Her er god plads til at samle familie og venner i dette pragtfulde rum. Fra spisestuen er der nedgang til et pragtfuldt køkkenalrum med loft til kip og brændeovn. Køkkenlågerne er i stil der passer til rummet og marmorbordpladen er både smuk og praktisk. Derudover er der i væggen indbygget ovn samt låge til microovn, og under den store smedejernsemhætte er der kogeplads med både gas, grill og keramiskeplader. I køkkenet finder du desuden en dør til et viktualierum hvor der er plads til de hjemmesyltede krukker m.m. Fra køkken endvidere indgang til bryggers/entre med separat indgang.


På husets 1. sal har du endvidere 2 store og hyggelige værelser med loft til kip. Endvidere har du mulighed for at udvide boligarealet da loftet på den ene længe ikke er udnyttet.


Ejendommens parklignende have er et kapital for sig selv med de mange flotte træer og buske der blomstrer i et væld af farver. Her er etableret flere små terrasser, så du altid kan finde dig en god hyggeplads, hvad enten det er i solen eller skyggen. Gangstier fører dig rundt i haven som om man er på oplevelse og et stort havebassin med flydende åkander og svømmende karper skaber en afslappet stemning.


Ejendommen har efter energimærket er udarbejdet fået installeret varmepumpe.


Hvis du tænker, at denne sjældne udbudte ejendom, er stedet hvor du vil leve og bo, så skynd dig at bestille en fremvisning allerede i dag inden det er for sent.


SAGSNUMMER

D B-D-000134

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.695.000 kr.

UDBETALING

135.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.547 kr.

BOLIGAREAL

155 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1829 / 1976

ANDRE BYGNINGER

60 m2

GRUND

1.685 m2

ENERGIMÆRKE

F

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig