bolig

Hulgårdsvej 18 , 3300 Frederiksværk

Smuk klassisk murermestervilla på 135 etagemeter beliggende med skoven og golfbanen som nabo!

 

135 etagemeter beliggende med skoven samt golfbanen som nabo!


Her får du en nem villa med der løbende er renoveret og forbedret siden dets opførsel, god beliggenhed og et energimærke C. Villaen er velegnet til såvel enlige, børnefamilier og ældre der sætter pris på natur og god beliggenhed!


Der er minimalt med trafik, da vejen ender i skolestien til vinderød skole, og det derfor kun er vejens beboere der kommer. Derfor kan du trygt kan lade børnene lege på vejen. Ellers kan du lade dem lege i skoven eller måske selv gå med, da der her er en rigtig god skov med hyggelig skovsø, stort shelter med bålplads. Skoven er udover gå ture og leg, meget velegnet til både løb og mountainbike. Er du til golf er det bare at gå ud af døren så møder du efter få skridt Asserbo golfbane der er en 18 huls golfbane beliggende i det naturskønne og kuperede terræn ved Arrenakke bakker.


Børnene kan du trygt lade cykle i skole fra de er helt små, da de ikke behøver igennem trafik, da der er cykelsti til vinderød Privatskole. Skal de på den kommunale skole er det blot en cykeltur på max 5 min. Her finder du også den lokale købmand der har åbent til sen aften og trænger du til lidt bylivs-stemning, er der heller ikke længere end ca. 1,5 km. til centrum af Frederiksværk, der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Derudover har du blot en cykeltur på ca. 10 min. til Liseleje der er en stemningsfyldt badeby med smukke sandstrande, hyggelige restauranter og is-huse. Asserbo Plantage som munder ud i Tisvilde Hegn kan du ligeledes nå på en lille køretur på ca. 10 min. og her er rig mulighed for at motionere i form af enten gåture, løb eller mountainbike på den anlagte bane. Hele strækningen mellem Asserbo Plantage og til Tisvilde Hegn kan du ligeledes finde mange fine sandstrande.


Ejendommen er igennem årene løbende renoveret og forbedret og fremstår særdeles nydelig og fra haven er der via havelåge adgang til skoven og golfbanen. Ejendommen er beliggende så du har sol i haven fra morgen til aften og da skoven skærmer for vinden, er der om sommeren altid dejligt at opholde sig på den store træterrasse.


Når du ankommer til ejendommen bydes du velkommen af en præsentabelt indkørsel belagt med chaussésten og sort granitskærver, hvor der er god plads til parkering til flere biler.


Ejendommen rummer 135 etagemeter og har overalt højt til loftet og utrolig godt lysindfald. Ejendommen har overdækket fortrappe med glasparti og zinktag og indeholder: Entré, flot badeværelse med muret bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme. Hyggelig stue med godt lysindfald, brændeovn og dørparti mod den store ophævede træterrasse der vender mod havesiden - herfra kan den skønne frie udsigt til skoven nydes fra såvel stue som den overliggende træterrasse. Let mulighed for etablering af udekøkken under den nyopsatte delvis overdækkede terrasse der har integreret fiskebassin. Stuen har hyggeligt spiseafsnit og forbindelse til det pæne veludstyrede køkkenafsnit. 1. salen har stort værelse med dejlig udsigt over haven og skoven samt endnu et værelse der har kig til golfbanen. Høj og meget anvendelig kælder på 54 m2 med såvel ind- som udvendig trappe og gulvvarme i alle rum Adgang til kælderen indvendigt sker ad en flot trappe, så er man i forrummet/skabsgang, som fører videre til pænt badeværelse med brus samt skabsarrangement, teknikrum, bryggers med skabe samt et super godt og stort kælderrum som kan anvendes til mange formål som kontor/hobbyrum.


En ejendom, som fremtræder til indflytning - hvor mange dyre forbedringer er gjort og med unik beliggenhed i forhold til skov, golfbane, skole.

SAGSNUMMER

D B-D-000404

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.195.000 kr.

UDBETALING

110.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.339 kr.

BOLIGAREAL

81 m2

KÆLDER

54 m2

BYGGEÅR

1953

ANDRE BYGNINGER

9 m2

GRUND

456 m2

ENERGIMÆRKE

C

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

 
 
 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig