bolig

Bødkergårdsvej 4 , 3300 Frederiksværk

Klassisk rødstensvilla ved Asserbo golfbane!

 

Klassisk rødstensvilla ved Asserbo golfbane!


Nu har du muligheden for at købe denne villa der rummer mange gode m2 samt et hav af muligheder. Huset ligger omringet af naturskønne områder og med Asserbo Golfbane for enden af vejen. Her har du rig mulighed for at motionere om det er et spil golf eller blot en gå eller løbetur i området omkring Arrenakke Bakker eller de 2 skove, Brødemoseskov samt Vinderødskov der ligger et par minutters gang fra ejendommen. Børnene kan du trygt lade cykle i skole fra de er helt små, da der er lukkede stisystemer til Vinderød Privatskole og cykelsti til Enghaveskolen. I Enghaven finder du også den lokale købmand der har åbent til sen aften og trænger du til lidt bylivs-stemning, er der heller ikke længere end ca. 1,5 km. til centrum af Frederiksværk, der har en hyggelig gågade beliggende ved kanalen, krudværksområdet og Gjethuset der byder på kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Derudover er du blot en cykeltur fra Liseleje der er en stemningsfyldt badeby med smukke strande, hyggelige restauranter og is-huse. Asserbo Plantage som munder ud i Tisvilde Hegn kan du ligeledes nå på cykel og her er rig mulighed for at motionere i form af enten gåture, løb eller mountainbike på den anlagte bane. Hele strækningen mellem Asserbo Plantage og til Tisvilde Hegn kan du ligeledes finde mange fine strande.


Huset ligger på en skøn og grund med lukket baghave med hyggelig havestue samt hønsehus.


Huset passer perfekt til børnefamilien der ønsker godt med plads og her er hele 3 etager at boltre sig på. Kælderen er delvis renoveret og har adgang fra såvel den indvendige som den udvendige trappe og byder på mange anvendelsesmuligheder til såvel pladskrævende hobbyaktiviteter eller hjemmekontor.


Ejendommen indeholder: Stueplan: God møblerbar entré med trappe til 1. sal, ældre men hyggeligt badeværelse med kar, stort køkken/alrum med dør til hævet træterrasse. Køkken/alrummet er i åbent forbindelse med den store lyse stue, der har direkte adgang til haven via det store vindues/dørparti og som har brændeovn der kan give hygge på de kølige dage. Fra alrummet har du adgang til værelse der har direkte adgang til den hyggelige havestue. 1. salen indeholder 3 gode værelser, 2 af dem med ”walk-in” closet. I kælderen finder du 3 gode disponible rum, hvoraf det ene af sælger er lavet til et dejligt stort hjemmekontor med eget the-køkken. Derudover byder kælderen på toilet samt kombineret vaskerum/badeværelse.


Her får du virkeligt meget for pengene, både et godt og solidt hus med mange kvadratmeter og en beliggenhed i naturskønt område!

SAGSNUMMER

D B-D-000373

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

2.495.000 kr.

UDBETALING

125.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.162 kr.

BOLIGAREAL

202 m2

KÆLDER

100 m2

BYGGEÅR

1950

ANDRE BYGNINGER

20 m2

GRUND

802 m2

ENERGIMÆRKE

F

Tjek boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

 
 
 
 
 
 

© Copyright 2020 Bach Bolig