Om Bach Bolig:

Igennem flere års arbejde i nogle af de store kædeforretninger, har jeg valgt at starte op for mig selv, som fri og uafhængig ejendomsmægler. Min forretning udspringer fra et ønske om, at skabe en ejendomsmæglerforretning, som har fokus på tryghed og personlig handel.

Når du sætter til salg hos Bach Bolig, er du sikker på, at det kun er en engageret og uddannet mægler der er tilknyttet dit boligsalg. Jeg følger nemlig selv alle sager fra salgsvurdering til nøgleoverdragelse, hvilket skal sikre dig den optimale service og en tryg handel.

Med mere end 40 års lokalkendskab kan jeg vist roligt sige, at jeg har et stærkt lokalkendskab. Jeg kender hver en krog af Halsnæs – og kan besvare alle tænkelige og utænkelige spørgsmål, fra hvor ligger nærmeste skole, købmand, strand osv.

Det er et bevidst valg, ikke at være en del af en kæde!

Det giver mulighed for frihed til selv at bestemme, samtidig med, at det er mere gennemskueligt for mine kunder, at de ved, hvilken kasket deres ejendomsmægler har på. Min uafhængighed er din garanti for, at jeg ikke har andre interesser end at sælge din bolig bedst muligt.

Bach Bolig er af den overbevisning, at det ikke behøves at være dyrt at sælge sin bolig. Derfor er Bach Bolig bevidst om at holde omkostningerne nede, samtidig med, at Bach Bolig ikke går på kompromis omkring salget.

Der er stadig ejendomsmæglerkæder, der hænger displays over boliger i vinduerne i egne butikker, banker m.m. som en ekstra form for promovering. Det er da meget hyggeligt at se på, men da al erfaring viser, at det yderst sjældent fører til fremvisninger og i sidste ende et salg og samtidig blot er med til at øge et allerede højt ejendomsmæglersalær, har Bach Bolig bevidst fravalgt denne form for promovering.

Det er helt afgørende, at en bolig bliver gjort synlig for mulige købere. Før i tiden, fandt man sin fremtidige bolig, ved at køre rundt til de forskellige ejendomsmæglere og kigge på ophængte displays i vinduerne, eller man kiggede i den lokale avis. Tiden er for længst rendt fra dette, og i dag er det på internettet gennem de store boligportaler såsom bl.a. boligsiden.dk, boliga.dk, hvor køberne søger efter deres kommende boliger. Bach Bolig fremviser selvfølgelig boligerne på vores egen hjemmeside bachbolig.dk, og på boligsiden.dk, boliga.dk, såvel som på en række af de store ejendomsmæglerkæders hjemmesider såsom (home.dk, edc.dk, nybolig.dk, danbolig.dk).

Bach Bolig har bevidst sparet de store dyre butikslokaler væk – Bach Bolig.dk er vores butik og forretningen drives fra hjemmekontor. Det betyder dog ikke, at du ikke kan komme i kontakt med mig, du er altid velkommen forbi til en snak og en kop kaffe og jeg holder tlf. åbent alle ugens dage.

Så ønsker du en bevidst mægler med stort lokalkendskab, så ring til mig allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig på Tel. 27 50 40 08


Samarbejdsaftaler:
Realkreditinstitut: Ingen
Pengeinstitut: Ingen
Forsikringsselskab: Dansk Boligforsikring
Andre: Ingen

Vederlag/provision/rabat modtaget for fremskaffelse af:
Finansiering: Ingen
Forsikring: Dansk Boligforsikring
Annoncering: Ingen
Andre ydelser: Ingen

Virksomheden og ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til
Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 Kbh.S, tlf. 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Dorte Bach-Danielsson
Ejendomsmægler, MDE
Tel. 27 50 40 08

Bach Bolig

Lindebjergvænget 10, 3370 Melby
Tel. 27 50 40 08 Mail: dorte@bachbolig.dk
CVR: 38058932

Åbningstider : Mandag ,Tirsdag, Onsdag,Torsdag 9:00 - 17:00 / Fredag 9:00 - 14:00 / Lørdag Lukket / Søndag Efter aftale

Åbningstider :
Mandag 9:00 - 17:00
Tirsdag 9:00 - 17:00
Onsdag 9:00 - 17:00
Torsdag 9:00 - 17:00
Fredag 9:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale

Medlem af:

© Copyright 2022 Bach Bolig