Billeder Kort Beskrivelse Plantegning Dokumenter Bestil fremvisning
Diskovej 17
3390 Hundested

TYPE

VILLA

KONTANTPRIS

4.750.000 kr.

UDBETALING

240.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

3.662 kr.

BOLIGAREAL

158 m2

VÆRELSER

5

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1971

ANDRE BYGNINGER

19 m2

GRUND

1.600 m2

ENERGIMÆRKE

D

Tjek boliglån

Flere billeder
scroll ned

Diskovej 17

3390 Hundested

Diskovej 17

3390 Hundested

Trelleborg hus - beliggende i måske et af Danmarks smukkeste områder!

Det er ikke svært at forstå, hvorfor polarforskeren Knud Rasmussen valgte at slå sig ned i dette fantastiske området i bakkerne over Hundested, lige her hvor Kattegat møder Isefjordens udmunding. 


Midt i dette fantastiske område Spodsbjerg, en ca. 30 meter høj Moræneklint, ligger ejendommen uforstyrret for enden af blind vej. Her har du i baghaven afgang til det fredede område, hvor fårene græsser og herfra fører en sti dig til Knud Rasmussens hus og Spodsbjerg Fyr. Her kan du nyde den smukkeste udsigt til såvel Hesselø og helt til Kullen i Sverige.


Der er fra ejendommen gå afstand til Hundested Havn, en havn der har gennemgået en rivende udvikling og som i dag består af et fantastisk havnemiljø der foruden adskillige restauranter og ishuse også byder på eget bryghus. Her finder du ligeledes små butikker og gallerier og et fantastisk glaspusteri. Hundested Havn har opnået at blive kåret som "Årets havn" og også krydstogt skibe har fundet vej hertil.


Området er kendt af naturelskere og det gælder både dem der elsker naturen fra landsiden men også fra vandsiden. Her kan du fra Hundested Havn tage med båd på Sælsafari og er du heldig kan der også spottes marsvin. Er du til vandsport, er det let at tage kajakken i vandet eller tage til Lynæs, hvor der kites og surfes i alle aldersgrupper.


Fra den svungne trappe har du udsigt til den højt- og fredeligtbeliggende ejendom, der fra indkørslen ligger indhyllet i smukke hybenroser. Fra ejendommen og haven, der er ugenert, har du en fantastisk udsigt over området. Haven er et kapitel for sig selv men god beplantning og let at forestille sig som et eldorado for børn der vil leje skjul. Fra haven har du via egen låge direkte adgang til sti mod Spodsbjerg. Ejendommen indeholder: God rummelig entré, godt værelse med indbyggede skabe og som sælger benytter til kontor, stue med dejlig udsigt, dør til terrasse og have og i stuen finder du ligeledes en hyggelig muret brændeovn der kan samle familien på de lidt køligere dage. Køkkenet er enkelt men godt og har udsigt og dør til hyggelig ugenert terrasse. Derudover har du i stueplan endnu et værelse samt et badeværelse med skabsarrangement samt bruseniche. 1. salen indeholder stort soveværelse med indbyggede skabe, vinduer i gavl og stort velux-vindue, møblerbar repos som sælger har indrettet til funktionel kontorplads, toilet med skabsarrangement samt stor skøn stue (eller værelse) med direkte udgang til overdækket altan, hvorfra udsigt kan nydes. 


Endvidere findes på matriklen et udhus (ikke påført BBR), brændely (ikke påført BBR) samt en carport.


En sjælden udbudt vare!

TYPE
VILLA
KONTANTPRIS
4.750.000 kr.
UDBETALING
240.000 kr.
EJERUDGIFT PR. MD.
3.662 kr.
BOLIGAREAL
158 m2
VÆRELSER
5
KÆLDER
0 m2
BYGGEÅR
1971
ANDRE BYGNINGER
19 m2
GRUND
1.600 m2
ENERGIMÆRKE
D
Tjek boliglån

Download dokumenter

BESTIL FREMVISNING

Dorte Bach-Danielsson
Ejendomsmægler, MDE
Tel. 27 50 40 08

Bach Bolig

Lindebjergvænget 10, 3370 Melby
Tel. 27 50 40 08 Mail: dorte@bachbolig.dk
CVR: 38058932
Åbningstider
Altid åbent

Medlem af:

© Copyright 2022 Bach Bolig