BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

SOLGT på 1. fremvisning.

Vi vil gerne sige Dorte tak for et godt og effektivt forløb. På omkring en måned lykkedes det at komme i mål, hvor processen har forløbet meget tilfredsstillende. Dorte besidder god energi og kreativitet, og er god til at finde de rigtige argumenter. I den afgørende/afsluttende fase, var der god sparring og der var styr på tingene. Vi kan klart anbefale Bach Bolig til andre som ønsker en god og effektiv mægler.

Tina og Kim Antonsen, sælgere af Møllevangsvej 13, 3300 Frederiksværk

Vi var ikke i tvivl!

Vi spurgte i øst og vest om nogen kunne anbefale en god, lokal mægler, da vi ønskede at sælge vores hus. Ud fra anbefalingerne valgte vi at invitere 3 mæglere hjem, til en samtale over en kop kaffe. Vi var ikke i tvivl. Det blev Dorte Bach-Danielsson vi valgte. Dorte er nøgtern, positiv, taler ikke ned til nogen, er lyttende og indlevende, flittig og entusiastisk. Hun ser på vores ejendom, som vi selv ser den. Fra starten var vi fuldt ud enige om vilkår for salget, og det er blevet som vi ønskede. Dorte er en dygtig mægler. Vi fik solgt huset til den der så det først og, som aftalt, til prisen. Vi kan på det varmeste anbefale Dorte Bach-Danielsson, Bach Bolig.

Hans Jensen og Heidi Rosberg, Kystvej 1, 3360 Liseleje

Da vi skiftede til Bach Bolig gik det stærkt med vores boligsalg!

Efter at have haft vores ejendom til salg hos en af de andre lokale mæglere igennem et halvt år, valgte vi at skifte mægler. Grunden til at vi valgte Dorte og Bach Bolig var bl.a. at vi kunne lide konceptet med, at det var den samme uddannede mægler der havde hold i hanke med salget hele vejen igennem salgsforløbet. Vi var sikre på, at det kun var Dorte der fremviste vores ejendom og dermed også hende der havde styr på alle potentielle købere. Da Dorte satte vores ejendom på nettet, fik ejendommen så meget opmærksomhed som den aldrig havde fået før. Det lykkedes Dorte at få ikke mindre end 3 bud på ejendommen indenfor ganske få dage, og det endte med at der blev underskrevet en købsaftale blot 19 dage efter at Bach Bolig lagde den på Boligsiden. Dorte har gjort et benhårdt mægler arbejde og har fulgt tæt op på alle potentielle købere der har været under vejs, og vi har altid fået tilbage meldinger på både fremvisninger og åbent hus. Derfor kan vi til enhver tid anbefale Dorte og Bach Bolig . . . her føler man sig virkeligt i trygge og kompetente hænder.

Anja og Kasper, sælgere af Vinderød Skov 30, 3300 Frederiksværk

SOLGT på 1. fremvisning.

Vi er bare så glade for at Dorte har været vores mægler. Hun er dygtig og effektiv og meget lyttende. Vi har fået den bedste hjælp og kan varmt anbefale hende.

Eni og Kai Olsen, Baggersvej 16, 3300 Frederiksværk

Vores hus blev solgt på kun 4 dage og til prisen!

Med Bach Bolig har vi haft et meget seriøst og hyggeligt samarbejde, da vi valgte Dorte Bach som mægler ved salget af vores hus. Dorte er meget målbevidst, arbejder hårdt på at få det bedste resultat. Vores hus blev solgt på kun 4 dage og til prisen. Tak Dorte. Stor anbefaling fra os.

Inger og Benny, Jonnasvej 11, 3360 Liseleje

De bedste anbefalinger herfra.

Dorte er et meget behageligt og professionelt menneske, som arbejder med hjertet. Hun har været til stor hjælp igennem hele processen med at sælge mit hus. Det har været en fornøjelse at have hende som ejendomsmælger.

Tommy Klenz - sælger af Vinderød Skov 89, 3300 Frederiksværk

Nemt, hurtigt og smertefrit!

Nemt, hurtigt og smertefrit. Dorte har styr på det og arbejder effektivt og vi kom hurtigt igennem forløbet, vi er glade for behandlingen. Vi kan kun anbefale Dorte til andre.

Tobias Duelund, sælger af Olaf Poulsensvej 9, 3370 Melby

Fleksibilitet og service i top!

Vi har været yderst tilfredse med Bach Boligs indsats for at få solgt vores sommerhus i Asserbo. Fleksibilitet, service i top og rimeligt prisniveau, da vi købte huset for 20 måneder siden, havde overbevist os om, at det også skulle være Bach Bolig, som skulle sælge det igen. Vi fik det solgt hurtigt og smertefrit og til en fornuftig pris, og vi er meget tilfredse.

Lisbeth Bonde og Asger Juul, sælgere af Sune Ebbesensvej 18B, 3300 Frederiksværk

En mægler med oprigtig interesse!

Da jeg skulle sælge mit elskede sommerhus, inviterede jeg to mæglere forbi for at give en vurdering. Jeg overvejede en tredje, men begge mæglere var uafhængig af hinanden, enige om prisen. Forskellen var, at Dorte gav sig god tid til at forstå husets historie, se detaljer og i det hele tage interessere sig oprigtigt og grundigt for at formidle huset bedst muligt. For mig er det ikke bare vigtigt at få en vurdering, men også at mærke, at min mægler interesserer sig oprigtigt for mit hus. Jeg kunne mærke at det virkelig var tilfældet. Dernæst er det vigtigt for mig at føle en professionalisme og energi omkring mit hussalg. Dorte leverede til et ti-tal på samtlige parametre – på en skala fra 1-10.

Nikolaj Willadsen, sælger af Snusbakkevej 2, 3300 Frederiksværk

Bach Bolig - det jeg havde brug for!

Jeg havde brug for en end to end løsning, og det fik jeg hos Bach Bolig. Dorte kender sit lokalområde rigtig godt, læser markedet overbevisende og er skarp på sine principper som mægler. Derfor min bedste anbefaling.

Anne Vestergaard – sælger af Sandvej 5B, 3300 Frederiksværk

Vi vil klart anbefale Bach Bolig !

Vi havde 3 mæglere på besøg for at vælge, hvem der skulle sælge vores sommerhus i Asserbo for os. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at det skulle være Dorte Bach, på grund af det personlige indtryk vi fik. Vi havde en meget god samtale med Dorte, hvor vi følte, at hun forstod, hvorfor vi holdt af huset, og vi blev overbeviste om, at vores salg ville være i de bedste hænder. Dorte er yderst kompetent, hun tog sig af alt det administrative, og reagerede altid straks, så vi ventede aldrig på noget, og vi fik klar besked om, hvilke papirer etc hun skulle bruge. Dorte tager sig også selv af alle fremvisninger, hvilket er meget vigtig. Vi satte selv prisen, og foreslog selv en prisnedsættelse, efter hvilken huset meget hurtigt blev solgt uden yderlig prisnedslag. Alt i alt har det været en meget positiv salgsproces, vores kommunikation har været god, og vi vil klart anbefale Bach Bolig.

Mette og Teil sælgere af Pilevangsvej 41, 3300 Frederiksværk

En mægler der har styr på tingene!

Vi kan varmt anbefale Dorte Bach som mægler – hun er seriøs, arbejdsom, samvittighedsfuld og super kompetent. Vores kendskab til Dorte - er både som køber og sælger. Dorte arbejder 24-7 alle ugens dage!!! Dorte fik solgt vores ny indkøbte fritidshus, som vi af personlige årsager desværre hurtigt måtte sælge igen. Dorte fik solgt huset igen ved 2. fremvisning - på kun 10 dage - til prisen. I begge roller oplevede vi Dorte - som meget engageret og lyttende - et varmt empatisk menneske - med begge ben på jorden. Så ønsker du/I en mægler - der har styr på tingene – så tøv ikke med at kontakte Dorte. Vi skylder Dorte en STOR TAK for, at vi igen kan komme videre med vores liv. 1000 Tak Dorte

Ea og Øivind Bertelsen – Natsværmervej 13, 3300 Frederiksværk.

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Dorte.

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Dorte som jeres næste ejendomsmægler! Hun fik både solgt mit hus på rekordtid og været der for mig i hele processen. Jeg var tryg hele tiden - At jeg også fik den pris for huset, som hun havde angivet fra start, har ikke gjort mig mindre taknemmelig! Dorte, du får hermed min varmeste anbefaling!

Leanna Gary, Nattergalestien 13, 3300 Frederiksværk

Jeg kan varmt anbefale, at sælge bolig gennem Bach Bolig.

Jeg kan varmt anbefale, at sælge bolig gennem Bach Bolig. God vejledning og super dialog. Utrolig behagelig service, ingen faste åbningstider, har du noget på hjertet kan du blot kontakte Dorte, og du får svar. Der findes ingen dumme spørgsmål, og hun forklarer gerne tingene en gang til. Ikke mindst det, at det er den samme person, der er med dig hele vejen giver en enorm tryghed, når en så stor beslutning, som at sælge sit hjem, er taget.

Anette Thun, Vinderød Skov 111B, 3300 Frederiksværk

SOLGT på 1. fremvisning.

Dorte er en super engageret ejendomsmægler og altid glad. Jeg vidste fra første gang jeg mødte hende at hun skulle sælge mit hus. En fantastisk energi hun har. Tak Dorte for et super forløb. Stor anbefaling herfra af Dorte til alle der ønsker at sælge sit hus.

Pia, Rødtjørnevej 26 3300 Frederiksværk.

Det er svært at få armene ned

Jeg har haft min ejendom til salg hos en IKKE lokal mægler og også en lokal mægler igennem flere perioder, uden resultat. Efter en pause bed jeg mærke i Dortes "til salg" skilt og tænkte det måtte prøves. Og hvilket resultat 😊... Dorte er den mest effektive ejendomsmægler jeg nogensinde har mødt. Hun er realistisk og har humor, er arbejdsom og har styr på tingene og frem for alt, hun er ærlig. Alle rapporter var ikke i hus da vi indgik samarbejdsaftalen, men da ejendommen kom på Boligsiden gik det stærkt. Efter 8 dage, 7 fremvisninger med to bud på ejendommen, blev købsaftalen underskrevet og endda til over udbudsprisen. Dorte har den power der skal til, så man som sælger selv bliver optimistisk og tror på sagen. Hun beskriver ejendommen meget realistisk og bemærker ligeledes herlighedsværdierne, så en evt. køber også får øjnene op for dem. Det er svært at få armene ned og jeg giver gerne Dorte og Bach Bolig de bedste anbefalinger til fremtidige sælgere.

Eva, sælger af Møllevangsvej 37 A, Asserbo, 3300 Frederiksværk

Hvis jeg skulle sælge huset igen, ville jeg vælge den samme mægler.

Dorte brugte utrolig meget tid på at sætte mig ind i alle aspekter omkring hussalget så jeg følte mig helt tryg. En ting der er rigtig godt er, at hun arbejder når kunderne har tid. Det gælder både fremvisninger og hvis man, som sælger, har spørgsmål i forbindelse med salget. Hun er god til at formidle og har en meget tillidsskabende personlighed. Det undrer mig ikke at hun sælger mange boliger.

Martin Tronier, Parallelvej 38, 3300 Frederiksværk

Mit sommerhus blev solgt på 3 uger og til prisen.

Jeg valgte at sætte til salg igennem Bach Bolig, da jeg blev opmærksom på, at der var kommet en ny mægler til byen der gjorde tingene lidt anderledes. Jeg har været rigtigt glad for, at det kun er den samme mægler som jeg har betroet salget af min ejendom til, som har foretaget fremvisninger og som jeg har haft dialogen omkring hussalget med. Det har været let at være sælger, for jeg har ikke behøvet at forholde mig til andre end Dorte. Det har heller ikke været nødvendigt at køre ned på et ejendomsmæglerkontor med papirer og når der skulle underskrives, for Dorte har givet en ekstra service i at komme til mig. Det har forenklet salget og gjort det nemmere og mere trygt for mig. Jeg er blevet holdt godt i hånden igennem hele salgsforløbet og jeg kan til enhver tid anbefale Dorte og Bach Bolig til andre sælgere.

Sven-Bjerre sælger af Degnebakken 2 i Frederiksværk

Vores hus blev solgt til prisen på 1. fremvisning.

Efter flere års overvejelser traf vi endelig beslutningen om at sælge vores hus. Vi har gennem årene været i kontakt med flere ejendomsmæglere i byen, men blev hurtigt fristede af Bach Boligs koncept med, at det blev den samme mægler hele vejen igennem forløbet. Det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Dorte har med stor ekspertise varetaget salget af vores bolig. Effektiv, professionel og behagelig personlig behandling - Vi kan kun give Dorte og Bach Bolig vores bedste anbefaling.
Og ikke mindst - solgt til prisen på 1. fremvisning

Christian Fischer og Kirsten Rask Mikkelsen, sælgere af Sagasvej 13 i Frederiksværk

Engageret og forstående mægler!

Vi har været meget glade for Dortes engagement ift. at sælge vores elskede sommerhus. Det var en lidt svær tanke at skulle sælge det, da vi faktisk var glade for det og det dermed ikke var helt let at slippe, men samtidig vidste vi, det var på tide. Det har vi følt Dorte forstod. Dorte har et smittende godt humør, og især er det rart i de perioder, hvor der har været mindre aktivitet på huset. Hun har været til rådighed ved små og store spørgsmål, og det er prisværdigt. Vi har været ovenud glade for Dortes indsats!

Ann Lisa og Andreas, sælger af Thorvaldsensvej 10, 3360 Liseleje

Troværdig, professionel og personlig!

Jeg opfatter Bach Bolig som helt igennem troværdig. Da mit hus skulle vurderes, blev det gjort med en grundighed hvor alle forhold blev taget i betragtning, tilstanden af huset, beliggenhed, værdien af udhuse og det unikke ved huset, haven og området. Jeg fik huset vurderet af tre mæglere, og oplevede også mæglere der kom med et hurtigt skud fra hoften, og en ligeså tilfældig prissætning. Jeg er blev vejledt og hjulpet hele vejen igennem mit hussalg, og følte mig helt igennem tryg. Alle forhold omkring de mange formaliteter blev håndteret professionelt og præcist. Der var fokus på beskrivelser og billeder, det skulle være indbydende og i orden. De første billeder var utilstrækkelige, så fotografen måtte forbi en ekstra gang før det hele var perfekt. Og så var det bare mere personligt med Bach Bolig. Jeg oplevede en unik interesse for husets historie, mine valg af materialer og farver, havens indretning og hvad huset betød for mig og min familie. Jeg kan forestille mig, at det alt sammen blev brugt til, at give køberen en særlig oplevelse ved fremvisning og købet Jeg fik solgt mit hus hurtigt, til en god pris og kan varmt anbefale Bach Bolig

Birger Oehlenschläger, sælger af Brederødvej 9, 3300 Frederiksværk

Dorte Bach-Danielsson
Ejendomsmægler, MDE
Tel. 27 50 40 08

Bach Bolig

Lindebjergvænget 10, 3370 Melby
Tel. 27 50 40 08 Mail: dorte@bachbolig.dk
CVR: 38058932

Åbningstider : Mandag ,Tirsdag, Onsdag,Torsdag 9:00 - 17:00 / Fredag 9:00 - 14:00 / Lørdag Lukket / Søndag Efter aftale

Åbningstider :
Mandag 9:00 - 17:00
Tirsdag 9:00 - 17:00
Onsdag 9:00 - 17:00
Torsdag 9:00 - 17:00
Fredag 9:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale

Medlem af:

© Copyright 2022 Bach Bolig